שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שני, 8 בנובמבר 2021

נזיד שעועית לבנה עם אסאדו

 כשמתחיל להתקרר והשמים מתקדרים

אני משרה שעועית לבנה, קונה נתח שומני של אסאדו ומבשלת את שניהם 3 שעות

ויוצא תבשיל מנחם

הפעם שידרגתי אותו עם מלח עם טוייסט


החומרים

600 גרם  בשר אסאדו , אפשר גם בשר מס' 6 אפשר בשר בקר פילה מדומה  חתוך לחתיכות

250 גרם שעועית לבנה שהשרתי לילה שלם עם סודה לשתיה

בצל גדול

6 שיני שום 

3 כפות רסק עגבניות

2 תיבוליות ציר בשר 

חותכים בצל וצורבים אותו בסיר עם מעט שמן

מוסיפים שום

חותכים את הבשר וצורבים אותו יחד עם הבצל

מוסיפים 2 תיבליות צלי בשר שהמסנו בכוס מים חמים

מבשלים את הבשר חצי שעה 

מוסיפים 4 כוסות מים חמים,, כפות רסק עגבניות ותבלינים 

פלפל שחור

כף גדושה פפריקה 

אפשר גם מעט כמון 

מלח- אני השתמשתי במלח החדש  מלח ים +פפריקה שנתן טוויסט משגע

מבשלים על אש נמוכה שעתיים עד 3 שעות  עד שהבשר נהיה רך וגם השעועית

אני הוספתי גם תפוחי אדמה








על המוצר


קיבלתי להתנסות במלח ים + , סדרת מלחיות חדשה של מלח הארץ המכילה לראשונה תערובת מלח ים ומגוון תבלינים לשימוש יומיומי ולשדרוג כל מנה ותבשיל.

הסדרה מציעה שלוש תערובות מלח ים

מלח+שום

מלח+בצל

מלח+פפריקה

המלחים הינם ללא מונסודיום גלוטמט ללא חומר משמר וללא תוספת סוכר

השימוש מקפיץ את התיבול 

התערובות נפלאות לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים ומצוינות לתיבול פתיתים





  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ארכיון הבלוג