העוגה נוצרה מטעות
תכננתי לעשות עוגת ביסקויטים
אך הקרם היה מאוד נוזלי
הקפאה כל הלילה ויצאה עוגת גלידה נדירה
החומרים
שרוול פתי בר( אני השתמשתי בחום)
שמנת מתוקה גדןל 500 גרם או 2 קטנים
3 כפות איסטנט פודינג
כוס חלב
מחלקים את כל כמות השמנת ל2 חצאים
חצי ראשון מקציפים
חצי שמנת מתוקה
3 כפות איסנטנט פודינג וניל
כוס חלב
להקציף לקרם יציב
לטבול ביסקויט פתי בר בחלב( לא לשים נס קפה)
לסדר בתבנית
לשפוך את כל הקרם הוניל
לסדר שוב פתי בר שהרטבנו בחלב
בקעה אחרת
להקציף שמנת מתוקה
4 כפות נוטלה
חצי כוס חלב
הקרם יהיה יחסית נוזלי וזה בסדר
לשפוך את כל הנוזל על הפתי בר
לעטוף בניילון נצמד
ולמקפיא.
לאחסן במקפיא כל הזמן.
להוציא לחתוך לתת לזה מעט שיופשר