שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שישי, 24 בפברואר 2017

NESCAFE TASTER'S CHOICE BARISTA-הדור הבא בעולם הקפה נמס

ששמעתי ,שמותג הקפה הבנלאומי טסטר צ'וייס השיקה את הנס קפה החדש עם תוספת ייחודית של פולי קפה, פולי ערביקה בטחינה דקה 
הסתקרנתי...
וכך מצאתי את עצמי שוברת  את אזהרת הרופא שלי שאפסיק לשתות נס קפה עם המעט חלב שאני שמה, כי אני רגישה ללקטוז ועליי לעבור לחלב סויה 
אז פתחתי את הצנצנת והארומה העשירה עשתה אותי מסוחררת
איזה ריח של קפה חזק ומגרה
והטעם...מושלם
מרגישים טעם חזק של קפה משובח
אז למי שרוצה חווית קפה משובחת 
למי שאוהב קפה
ממליצה על BARISTA- מוצר חדש שמבוסס על טכנולוגיה חדשה שפותחה בנסקפה העולמית 
ותזכרו זה הדור הבא בעולמות הקפה נמס





עוף צלוי במשמשים וצימוקים

תמיד אחרי טו-בשבט נשארים לי הרבה פירות יבשים
ובמיוחד משמשים וצימוקים שאצלי אף אחד לא אוהב
בשנים האחרונות במקום לזרוק אותם החלטתי לשלב אותם עם עוף
אז שוטטתי ברשת הסתכלתי על כל מיני מתכונים
עד שעיניי צדו במתכון של ניקי בי
מתכון כל כך פשוט וכל כך טעים
והוא מככב אצלנו בחגים ובטו בשבט
על מצע של אורז זה מושלם
אז לאוהבי עוף מתקתק קבלו מתכון טעים




אז לחומרים

6 חלקי עוף
1/3 כוס סילאן (אני לפעמים משנה לדבש)
3 בצלים חצויים ופרוסים לעיגולים
200 גרם משמשים יבשים
200 גרם צימוקים( הפעם הלכתי על הכהים)

לרוטב
-----
כוס מים רותחים
חצי כוס סילאן
כף פפריקה
א. מרק לפי הטעם
מלח
פלפל שחור


למרוח את העוף ב1/3 כוס סילאן או דבש
ממש לעשות לו מסאז' טוב

בנתיים לטגן במעט שמן את העוף מכל הכיוונים
להוציא
לטגן באותו סיר את הבצלים 

לקחת תבנית ממליצה על תבנית אלומיניום כי אחר כך קשה  לנקות
לפזר את הבצל
מעליהם את המשמשים והצימוקים
לסדר את העוף

לערבב את המים הרותחים עם כל התבלינים
לצקת על הכל

לאפות בתנור חום בינוני 180 מעלות כ45 דקות


ארכיון הבלוג