מודה קצת קשה לי עם רטבים חדשים שיוצאים לשוק . לא תמיד אני יודעת איך זה יתקבל בתבשיל או האם בני הבית יאהבו אותו
ככה היה לי עם הרוטב החדש של נפטון רוטב צ'אטני מנגו מתוק
לא ידעתי ממש איפה לשלב אותו..
ובסוף החלטתי לשים אותו בכנפים
ויצא כנפים טעימות מאוד
החומרים
16 כנפים עוף אפשר לחצות
למרינדה
-------
2 כפות שמן זית
1 כף דבש
2כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק
2 כפות רוטב צילי
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
חצי כפית פפריקה מתוקה
אפשר להוסיף רבע כפית פפריקה חריפה
2 שיני שום טריות
כפית מחוקה מלח
אני שמה גם שומשום מוסיף המון
שמים בקערה את כל מרכיבי המירנדה בלי המלח
מערבבים היטב
מכניסים את הכנפים לקערה ומערבבים כך שכולם יכוסו ברוטב
מכנסים את הקערה בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לפחות שעתיים ועד לילה
במהלך הקירור מערבבים את הכנפיים ברוטב
מחממים את התנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה
מוציאים מהמקרר ומסירים את הניילון מפזרים בקערה את המלח ומערבבים היטב
מעבירים את הכנפיים עם הרוטב לתבנית ומסדרים בשכבה אחת
מכסים ברדיד אלומיניום שהתבנית תהיה סגורה לגמרי
אופים כ45 דקות
מסירים בזהירות את הרדיד האלומיניום מחזירים לתנור ואופים עוד 15 דקות עד שהכנפיים מקבלות גוון זהוב
מוציאים הופכים את הכנפיים לצד השני ואופים עוד 10 דקות עד שהכל צלוי באופן אחיד
על המוצר
צ'אטני הוא שמו של רוטב מתובל ופיקנטי שמקורו בהודו, המכיל פירות ותבלינים ומיועד לתיבול, הגשה, הכנה והעשרה של מגוון מנות: בשר, עופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, קינואה, כמטבל ללחמים ולפיתות ועוד.
סדרת הצ'אטני של "נפטון" נטולת תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטמט.
החברה עברה מיתוג מחדש ולוגו החברה מוצג מעתה בצבע כחול רויאל.
צ'אטני מנגו מתוק – מתאים לתיבול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב: מנגו (21%), שמן, מלח, מים ותבלינים.
------------
צ'אטני מנגו חריף – מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב: מנגו (21%), שמן, מלח, מים ותבלינים.
צ'אטני שזיף פיקנטי – מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה. בין מרכיבי הרוטב: שזיף, משמש, מנגו, שמן, מלח, מים ותבלינים.
המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.
מחירים: 10.90 – 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 370 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.