אם היו אומרים לכם שאפשר לבשל את הספגטי עם הרוטב בסיר אחד הייתם מאמינים?
בלי להרתיח מים
בלי להשתמש בהרבה כלים
הכל בסיר אחד
ושיצא גם טעים
אני לא האמנתי
אבל ניסיתי ויצא מושלם
חצי חבילת ספגטי לא משנה הצורה
בסיר לשים שמן רבע כוס
להוסיף 4 שיני שום כתושות
להוסיף פפריקה מתוקה לפי הטעם
מעט פפריקה חריפה
2 קופסאות קטנות של רסק
פלפל שחור
מלח
וכף אבקת מרק
לערבב הכל
להוסיף מים רגילים עד 1/3 סיר
להרתיח
כשרתח
להוסיף חצי חבילת ספגטי לא מבושל
לתת רתיחה שניה
להנמיך להבה לנמוכה
לכסות מכסה
ויוצא יאמי
ספגטי זה לא כדאי להשאיר למחרת כי העמילן משתחרר ונהיה דביק
אבל הוא כל כך טעים לאחר הבישול