את המאפינס הזה אכלתי לראשונה בקיבוץ...כמה פשוט ככה טעים
מאפינס דבש עם אגוזים בניחוח קינמון.
ומה יותר מתאים להגיש בראש השנה הבאה עלינו לטובה..
לפני שנה פרסמתי את המתכון וזכה לכניסות מרובות
היום הכנתי שוב אבל עם הדבש המיוחד של שופרסל ועיטרתי באגוז פקאן
*התערובת מתאימה גם לתבנית אינגלייש קיק *
החומרים
--------
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש- השתמשתי בדבש PREMIUM HONEY של שופרסל
חצי כוס שמן
אחד ורבע כוסות קמח
מעט קינמון
מעט ציפורן טחון(אפשר לוותר)
1 כפית נס קפה
1כפית סודה לשתייה
אגוזי מלך קצוצים
ההכנה
-------
מחממים את התנור לחום בינוני 170 מעלות, ומשמנים את תבניות המאפינס
מערבבים את הביצים, הסוכר,הדבש והשמן במיקסר
מוסיפים בהדרגה את הקמח, הקינמון , הציפורן, נס קפה והסודה לשתיה
יוצקים את התערובת לתבנית/תבניות המאפינס
, מפזרים אגוזי מלך קצוצים גס משקיעים מעט בתערובת
אני עיטרתי גם באגוז פקאן חצוי
ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש( בערך 25-30 דקות אבל לבדוק)
*מה שמיוחד בדבש החדש מסדרת הפרימיום של שופרסל שיש בו גם מזון מלכות*
מאפינס דבש עם אגוזים בניחוח קינמון.
ומה יותר מתאים להגיש בראש השנה הבאה עלינו לטובה..
לפני שנה פרסמתי את המתכון וזכה לכניסות מרובות
היום הכנתי שוב אבל עם הדבש המיוחד של שופרסל ועיטרתי באגוז פקאן
*התערובת מתאימה גם לתבנית אינגלייש קיק *
החומרים
--------
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש- השתמשתי בדבש PREMIUM HONEY של שופרסל
חצי כוס שמן
אחד ורבע כוסות קמח
מעט קינמון
מעט ציפורן טחון(אפשר לוותר)
1 כפית נס קפה
1כפית סודה לשתייה
אגוזי מלך קצוצים
ההכנה
-------
מחממים את התנור לחום בינוני 170 מעלות, ומשמנים את תבניות המאפינס
מערבבים את הביצים, הסוכר,הדבש והשמן במיקסר
מוסיפים בהדרגה את הקמח, הקינמון , הציפורן, נס קפה והסודה לשתיה
יוצקים את התערובת לתבנית/תבניות המאפינס
אני עיטרתי גם באגוז פקאן חצוי
ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש( בערך 25-30 דקות אבל לבדוק)
*מה שמיוחד בדבש החדש מסדרת הפרימיום של שופרסל שיש בו גם מזון מלכות*