שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום ראשון, 25 באוקטובר 2020

חדש על המדף "פרימור" מיצים סחוטים חדשים בתוספת ויטמין C

 כל מי שהחלים מחיידק הליקובקטר יודע  כמה סבל החיידק הזה עושה לגוף    וכמה שינוי תזונתי הוא חייב לעשות בכדי שהחיידק הארור הזה לא יחזור

ואחר מהדברים שחייבים להמנע הוא פירות הדר, כי זה חומצי 

שנה וחצי אחרי , העזתי לשתות השבוע  מיץ תפוזים סחוט ..היה חשש נורא אבל הרופא אמר שחייבים לאט לחזור למאכלים האסורים ולבחון איך הקיבה מקבלת זאת

מאחר ותפוז עדיין חמצמץ לגמתי ממשקה פרימור החדש  מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין C

וואו המשקה החדש של פרימור היה מושלם  ומרווה

"פרימור" מותג המיצים הסחוטים הטבעיים משיקה מיצים צוננים חדשים בבקבוקי 1 ליטר בתוספת ויטמין C

בהתאם למגמה עולמית המדווחת המצביעה על גידול חד בצריכת מזונות עשירים בויטמין C 

הטעמים שתמצאו 100% מיץ תפוחים סחוט טבעי ומיץ פירות הדר בתוספת ויטמין C סחוט טבעי, שמצטרפים למגוון מיצים סחוטים ומצוננים של פרימור מיץ תפוזים 100% סחוט טבעי ומיץ רימונים 100% סחוט טבעי 

המיצים החדשים נסחטים מפירות טבעיים בטעם הקרוב ביותר לטבע ישווקו בבקבוקי 1 ליטר וימכרו ברשתות המזון ברחבי הארץ.

כוס אחת של מיץ תפוזים סחוט מכילה כמת של ויטמין C  העולה על ההמלצה היומית של רשויות הבריאות העולמיות למבוגרים. החשיבות העיקרית של ויטמין C לבריאות היא היותו נוגד חמצון עוצמתי התורם להגנת הגוף 





מחיר מומלץ לצרכן כ: 13-15 ש"ח לבקבוק 1 ליטר

כשרות מהדרין של חוג חתם סופר פ"ת והרבנות קריית מלאכי



עוף בקולה ותפוחי אדמה

 כל מי שמכיר את ילדיי יודע שאין שישי בלי עוף אף פעם לא ימאס להם

זה הדבר היחיד שהם מוכנים לאכול בארוחת  הערב, טוב נו גם שניצל ומידי פעם משתדלת לגוון עם מתכון חדש 

והפעם הכנתי עוף בקולה ותפוחי אדמה 

מתכון טעים ומיוחד שמצאתי באתר בישולצ'יק ויצא מדהים עד כמה שזה נשמע מוזר עוף בקולה




6 חלקי עוף (אני השתמשתי בשוקיים של "עוף טוב" ללא אנטיביוטיקה)

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

2 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן

2 כפות קטשופ

2 שיני שום כתושות

כף פפריקה

מלח

פלפל

2 כוסות קולה

ההכנה

-------

בקערה מערבבים את כל הרכיבים 

בתבנית מסדרים את העוף תפוחי אדמה (אני הוספתי גם בצל אדום ובטטה 

יוצקים מעל הכל את המשרה

מכסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ואופים שעה 

מידי פעם מרטיבים את העוף ותפוחי האדמה במשרה

20 דקות אחרונות הורדתי את נייר הכסף ונתתי השחמה






על המוצר החדש



מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וכוללים עופות שלמים וחלקי עופות, בהם: כרעי עוף טרי, חזה עוף חצוי טרי, שניצל עוף טרי, שוקי עוף טרי, פילה עוף טרי עוף שלם טרי, שווארמה פרגית טרי, סטייק פרגית טרי - כולם עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה.

 העופות הטריים של "עוף מכילים פחות מ-300 מ"ג נתרן ל-100 גר' ולכן מקבלים את הסימון הירוק

מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" בסימון הירוק, אינם כוללים חלקי פנים וכנפיים, מאחר ובהם עדיין לא ניתן להבטיח כמות נתרן נמוכה.

רמי אייזיק, מנכ"ל "עוף טוב": ב"עוף טוב" אנחנו מקפידים לגדל את העופות, ללא טיפול אנטיביוטי כלל, בכל שלבי הגידול שלהם. בגידול העופות ללא אנטיביוטיקה אנו מתבססים על תזונה צמחית מאוזנת, ומעשירים את  התזונה של העופות במרכיבים פרוביוטיים ופרהביוטיים, זאת לצד הקפדה על גידול בלולים מרווחים,שמירה על  סביבה נקייה מחיידקים מחוללי מחלות, וליווי מקצועי צמוד המאפשרים שמירה והימנעות מהתפרצות מחלות".

כל מוצרי "עוף טובנארזים במגשיות סופגות נוזלים ובכך תורמות עוד יותר לשמירה על  טריות המוצר



ארכיון הבלוג