לפני כ20 שנה פתחו דגנית עמיחי ורונה פרדיס בית קפה/מסעדה בסגנון ביאסטרו בעיר יהוד
תחילה המסעדה שימשה כמעדניה שכונתית שהביאה טעימים וניחוחות חדשים
כיום לאחר 20 שנה ניתן לומר שהמסעדה מהווה הוכחה ניצחת לסיפור ההצלחה הגדול ששמו "לחם יין"
הגעתי עם מספר בלוגריות לחגוג את יום ההולדת ולטעום מהתפריט החדש
החוויה הקולינרית שעברתי בערב היתה מושלמת, מלאת חן וטעמים ייחודים.
יש לצייין שהמסעדה היתה עמוסה, מאחר וחובבי קולנריה מגיעים אליה מכל קצוות הארץ.
התפריט הינו תפריט מגוון שכולל בשרים, פסטות, סלטים, עוגות ומנות נוספות ייחודיות
המסעדה די גדולה, אך למרות גודלה היא מצליחה לשמר על אוירה נעימה ולא מתועשת, וכך רבים שמחפשים מפלט מהרעש של העיר הגדולה תל אביב מגיעים אליה.
לאט לאט התחילו להגיע המנות הראשונות , בשילוב קוקטלים טעימים
יש לציין את צמד המנהלות השותפות ,שקשובות ללקוחות ומחדשות כל הזמן את התפריט והעובדים החייכנים שעובדים במקצועיות רבה , והסבירו לנו מה כל מנה ומנה
לשולחן הוגשו מנות ראשונות
לחם יין עשתה לעצמה שם כמי ששמה דגש על טריות ואיכות חומרי הגלם, המגיעים למסעדה טריים מידי יום: ירקות ללא הדברה, דגים טריים, מאפים והלחמים הנאפים מידי יום במאפיית לחם יין הסמוכה. אחוז הלקוחות החוזרים של המסעדה הוא מהגבוהים בתחום, כ-85% מהלקוחות מעידים שיחזרו שוב, דגש על כל הפרטים של החוויה הכוללת, שירות טוב ואוכל ללא פשרות הם המוטו של המקום.
שעות פעילות: א'-ג' בין השעות 8:00-23:30, ד'-ה' בין השעות 20:00-00:30 , ביום ו' פתוח בין השעות 8:00-16:00 ומ18:00-23:30 ובשבת 12:00- 23:30. לחם יין אינה מסעדה כשרה.
עוד על המסעדה והמחירים באתר הבא