מי אמר שלביבות תפוחי אדמה אוכלים רק בחנוכה?
אצלנו תמצאו את המאפה הטעים הזה..הקריספי מבחוץ ורך מבפנים כמעט כל ימות השנה.
המתכון של אהרוני ..לא מחליפה אותו
אהרוני שם בלביבות קמח תפוחי אדמה, ממליצה לא לוותר אבל אם אין אפשר להשתמש גם בקמח רגיל
כמו כן הוא משתמש בשומן אווז(בטוח שזה משדרג את המתכון)..אני הסתפקתי בשמן קנולה
ויצאו לביבות..אוח איזה לביבות..
ממליצה לכם לשמור את המתכון..
המתכון
-------
קילו תפוחי אדמה
בצל קצוץ דק
ביצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
פלפל ומלח
מגרדים את תפוחי האדמה להוסיף בצל קצוץ דק
לסחוט היטב מהנוזלים
להוסיף ביצה ואת קמח תפוחי האדמה
לתבל במלח ופלפל
לערבב היטב
לעשות לביבות בגודל כף
לסחוט שוב מנוזלים
להניח בזהירות בשמן הרותח
לטגן עד שהן משחימות משני הצדדים ונאפות מבפנים
להגיש עם שמנת חמוצה