הכנתם בצק בכדי להכין פיצה?
למה שלא תעשו סמבוסק פיצה..
הרעיון לקחת את הבצק למרוח ברוטב פיצה לשים תוספות , הרבה גבינה צהובה ואז לקפל לשניים
יוצא סמבוסק פיצה טעים
חלק נפתחו וזה גם טעים
3 חצי כוסות קמח,
למה שלא תעשו סמבוסק פיצה..
הרעיון לקחת את הבצק למרוח ברוטב פיצה לשים תוספות , הרבה גבינה צהובה ואז לקפל לשניים
יוצא סמבוסק פיצה טעים
חלק נפתחו וזה גם טעים
3 חצי כוסות קמח,
כף שמרים יבשים או חצי שקית שימרית,
כפית גדושה מלח,
כפית סוכר,
3כפות שמן עדיף זית
ככוס ורבע מים פושרים
ההכנה:
--------
שמים בקערה קמח עושים בור במרכז ושמים בבור את השמרים, את הסוכר ומעט מים פושרים.
ומתסיסים 5 דקות
אחרי 5 דקות יוצקים את השמן מסביב ואת המלח בסוף
ומוסיפים את המים בהדרגה במיקסר, עד לקבלת בצק אחיד.
אם קצת דביק-להוסיף מעט קמח העיקר שיוצא בצק רך ונוח למגע
מכסים בקערה משומנת עם ניילון נצמד ומתפיחים שעה
אחרי שעה מורידים אויר ומתחילים לרדד לפיצה/לסמבוסק
לקרוץ מהבצק עיגולים.אני משתמשת בחותכנים לסמבוסק(תמונה למטה)
למרוח רוטב פיצה
לפזר תוספות..זיתים, פטריות, בצל, וכל מה שעולה בדעתכם
לפזר גבינה צהובה ולקפל לשניים להדק את השוליים ..
למרוח ביצה
אפשר לפזר שומשום
180 מעלות חום בינוני שחומם מראש, עד שמזהיב
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
חותכנים שקניתי במרס סטוק