תכינו לשבועות
מבטיחה לכם שילקקו את הצלחת
-----------------------------------
50 גרם מוצרלה
50 גרם פרמזן
50 גרם גבינת קשקבל
50 גרם גבינת טל העמק
25 גרם חמאה
מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל לבן
להמיס חמאה בסיר
להוסיף את כל הגבינות ומעט חלב
לבשל על אש קטנה עד שכל הגבינות ימסו
לבחוש
להוסיף את השמנת לבישול לתבל לערבב מס' דקות
להכין את הרביולי כמו שכתוב בשקית
לסנן
בהגשה- לשים בצלחת לפזר רוטב עליהם
לגרד מעט גבינה צהובה
ולהתענג