הפוסט הזה לא מיועד לנשים הג'אדאיות ובמיוחד למרוקאיות שעושות קוסקוס 3 שעות ויוצא להם אחד אחד
תמיד קנאתי בהם איך הם מלטפות את הגרגירים..שמות בסיר 3 קומות ולאחר 3 שעות יוצא להם קוסקוס אסלי
אני אף פעם לא העזתי...
הפוסט הזה מיועד לנשים כמוני
נשים ששנים הכינו קוסקוס משקיות תעשייתיות,
שמו מים, שמן, מלח והופ מוכן אחרי 5 דקות
אבל הטעם לא משהו..
או נשים שלמדו להכין קוסקוס במיקרוגל כ10 דקות, גם אני שנים הכנתי אבל עזבו הקרינה ,הקרינה
הפוסט הזה מיועד לנשים שהחליטו להכין קוסקוס על הגז ובמהירות
והטעם מושלם,התוצאה מדהימה וקיבלתי המון מחמאות
את המתכון גיליתי בקבוצה של חגית פרגון ,ניחוח המטבח-אפיה ובישול כשר.
ממליצה לכם להצטרף לקבוצה שכולה אהבה ונתינה
היא פירסמה כמה פעמים ואנשים שהכינו הגיבו שזה משהו
ואני הייתי חייבת לנסות
ובאמת המתכון הזה הולך לככב אצלי עד שאלמד להכין את הקוסקוס האסלי
2 וחצי כוסות מים
כף שטוחה מלח( אני שמה פחות מכפית, לא אוהבת מלוח)
6 כפות שמן רגיל
2 ורבע כוסות סולת
להרתיח את כל החומרים על אש בינונית מלבד הסולת בסיר נירוסטה עבה
לאחר שרותח להכניס את הסולת
ולערבב היטב
עד שאין כבר מים
לכסות סיר ולהעביר לאש נמוכה-בינונית
לא לפתוח ולא להציץ חצי שעה
אחרי חצי שעה להעביר את כל התכולה לקערה רחבה
בשלב הזה היו לי גושים אז העברתי את כל הקוסקוס החם בשלבים למעבד מזון/בלנדר ופיררתי לפירורים קטנים
אפשר לתת לזה להתקרר ולהעביר במסננת גם אופציה
לאחר מכן החזרתי הכל לקערה ושפכתי כף שמן
ושוב לערבב
לא להבהל..בתחתית הסיר ישאר סולת קשה, זה בסדר היא זאת ששמרה על שאר הסולת לא להשרף
בקלי קלות בעזרת מים חמים וסבון זה יוצא אז על דאגה
אז קוסקוס יש
רוצים מתכון מדהים למרק אסלי טריפוליטאי -מרק טביחה?
לחצו על הקישור
תמיד קנאתי בהם איך הם מלטפות את הגרגירים..שמות בסיר 3 קומות ולאחר 3 שעות יוצא להם קוסקוס אסלי
אני אף פעם לא העזתי...
הפוסט הזה מיועד לנשים כמוני
נשים ששנים הכינו קוסקוס משקיות תעשייתיות,
שמו מים, שמן, מלח והופ מוכן אחרי 5 דקות
אבל הטעם לא משהו..
או נשים שלמדו להכין קוסקוס במיקרוגל כ10 דקות, גם אני שנים הכנתי אבל עזבו הקרינה ,הקרינה
הפוסט הזה מיועד לנשים שהחליטו להכין קוסקוס על הגז ובמהירות
והטעם מושלם,התוצאה מדהימה וקיבלתי המון מחמאות
את המתכון גיליתי בקבוצה של חגית פרגון ,ניחוח המטבח-אפיה ובישול כשר.
ממליצה לכם להצטרף לקבוצה שכולה אהבה ונתינה
היא פירסמה כמה פעמים ואנשים שהכינו הגיבו שזה משהו
ואני הייתי חייבת לנסות
ובאמת המתכון הזה הולך לככב אצלי עד שאלמד להכין את הקוסקוס האסלי
2 וחצי כוסות מים
כף שטוחה מלח( אני שמה פחות מכפית, לא אוהבת מלוח)
6 כפות שמן רגיל
2 ורבע כוסות סולת
להרתיח את כל החומרים על אש בינונית מלבד הסולת בסיר נירוסטה עבה
לאחר שרותח להכניס את הסולת
ולערבב היטב
עד שאין כבר מים
לכסות סיר ולהעביר לאש נמוכה-בינונית
לא לפתוח ולא להציץ חצי שעה
אחרי חצי שעה להעביר את כל התכולה לקערה רחבה
בשלב הזה היו לי גושים אז העברתי את כל הקוסקוס החם בשלבים למעבד מזון/בלנדר ופיררתי לפירורים קטנים
אפשר לתת לזה להתקרר ולהעביר במסננת גם אופציה
לאחר מכן החזרתי הכל לקערה ושפכתי כף שמן
ושוב לערבב
לא להבהל..בתחתית הסיר ישאר סולת קשה, זה בסדר היא זאת ששמרה על שאר הסולת לא להשרף
בקלי קלות בעזרת מים חמים וסבון זה יוצא אז על דאגה
אז קוסקוס יש
רוצים מתכון מדהים למרק אסלי טריפוליטאי -מרק טביחה?
לחצו על הקישור