לפני שנים אכלתי את עוגת הגלידה הזו ומאז בכל אירוע חגיגי אני מכינה אותה
השבוע הוזמנתי למסיבת הפתעה לחברה והייתי חייבת להכין משהו טעים
לא היה לי זמן להכין נשיקות..נשיקות לוקח בערך 3 שעות
אז הוצאתי את קצפיות מרנג של אחווה.. וזה פתר לי את הבעיה
יש לציין שהעוגה חוסלה באותו ערב...מזל שהספקתי לצלם בבית תמונה
הקצפיות כל כך טעימות ללא שומן וכ15 קלוריות בלבד ליחידה
ממש פינוק לילדים וגם לנו המבוגרים
בחפיסה יש 180 גרם של נשיקות בטעם וניל ותות
בכלל ממליצה לכם על מוצרי אחוה שהמוביל זה הטחינה המעולה שלהם
יש להם מוצרים מעולים עוגות ,עוגיות רוגלך, עוגיות ממולאות עוגות מאפין
וכמובן החלבה
החומרים
---------
180 גרם נשיקות ,אני השתמשתי באריזה של אחוה בטעם תות ווניל
למיקפא
חצי ליטר שמנת מתוקה
1 חלמון
1שקית סוכר וניל(למי שאוהב מתוק מאוד יוכל להוסיף 2 כפות סוכר)
1 כפית שטוחה נס קפה
לקישוט
-------
6-5 כפות סוכר
100 גרם שקדים קלופים
מפוררים את הנשיקות על מנת שלא יהיו גושים גדולים מדי, בגלל שהנשיקות של אחוה קטנות אז לא היה לי צורך לשבור אותם
מסדרים בתחתית תבנית מידה 26
במיקסר מקציפים שמנת, חלמון, סוכר וניל, ואבקת נס קפה עד שנוצר קרם
יוצקים את הקרם על הנשיקות ומעבירים למקפיא למשך שעתיים לפחות
בסיר קטן מבשלים את הסוכר לקבלת קרמל מוסיפים את השקדים מערבבים יחד דקה ומורידים מהאש
בעזרת כף מטפטפים את הקרמל ומפזרים את השקדים בעדינות..תראו שהם לא שוקעים בקרם
ומתענגים על כל ביס