מודה..יש לי חולשה לקציצות..לביבות וכל מה שמטוגן בשמן
נר שלישי היום- אחרי שכבר התנפחנו מהספינג'ים ,מהסופגניות הקלאסיות
מה יותר טוב מלביבות תפוחי אדמה וקישואים
הכי קל שיש..ומאוד טעים
החומרים
ההכנה
הערה:
מציעה לטגן לביבה אחת ולטעום אם חסר מלח או פלפל ואז להוסיף.
נר שלישי היום- אחרי שכבר התנפחנו מהספינג'ים ,מהסופגניות הקלאסיות
מה יותר טוב מלביבות תפוחי אדמה וקישואים
הכי קל שיש..ומאוד טעים
החומרים
----------
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל
1 קישוא
1 ביצה
2 כפות קמח רגיל
פלפל
מלח
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל
1 קישוא
1 ביצה
2 כפות קמח רגיל
פלפל
מלח
ההכנה
--------
לגרד במגררת עבה את תפוחי האדמה והקישוא ,לסחוט היטב היטב מנוזלים
לגרד במגררת עבה את תפוחי האדמה והקישוא ,לסחוט היטב היטב מנוזלים
לשים בקערה יבשה
לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, ולהוסיף לקערה
להוסיף ביצה, קמח ,ולתבל בפלפל ומלח
לערבב היטב.
לשים במחבת שמן חצי עמוק ,כשרותח לקחת כף מהתערובת ולשים בשמן הרותח לא לגעת ולא להזיז עד שצד התחתון משחים
להפוך צד ושוב לתת לזה להשחים יפה...להוציא לצלחת ולספוג עם נייר סופג את עודפי השמן
הערה:
-------
.אם בטעות שמתם הרבה מלח וזה מלוח להוסיף עוד תפוחי אדמה מגורד
אפשר לשדרג ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה/כוסברה קצוצה ,שן שום קצוצה...