כשהגיע אליי הממרח החדש שומשום עם קוקוס של אחוה החלטתי שאני מכינה רוזלך
את המתכון מצאתי ברשת והוא לא דומה למתכון הרוזלך של לנדור
אבל הוא כל כך מוצלח שרק אותו אני מכינה
המתכון של זיוה כהן עושה קסמים במטבח
1 כוס חלב
חצי כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן
1 ביצה
3 וחצי כוסות קמח
לשים 3 כוסות קמח ואת החומרים וללוש. אם הבצק דביק להוסיף את החצי הקמח שרשום
לבצק שלי הצטרכתי רק 3 ורבע כוסות קמח
ללוש כ5 דקות
להניח להתפחה עד שמכפיל כ40 דקות
לחלק ל3 או 4 כדורים
לרדד כל עיגול
למרוח כל ממרח (נוטלה, שחר ) אני מרחתי את הממרח החדש - ממרח שומשום וקוקוס
לגלגל לרולדה
לפרוס ולהניח על נייר אפיה בתבנית
להתפיח שנית כרבע שעה
לחמם תנור ל160 מעלות ולאפות עד הזהבה
לאחר הקירור לפזר אבקת סוכר
על המוצר החדש
הממרח ללא שומן דקלים או סויה ונפלא למריחה על לחם ולאפייה
הממרח החדש מכיל 32% קוקוס ו-27% טחינה גולמית
ומהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים. הממרח ללא שומן דקלים או סויה, דל מאוד בנתרן
אינו מכיל צבעי מאכל ומתאים לטבעונים. ממרח שומשום וקוקוס טעים להפליא, בטעם עשיר
ומרענן של קוקוס במתיקות מאוזנת, נפלא לשימוש למריחה על פרוסת לחם, בכריכים וכן לאפייה.
"כחלק מהעלייה במודעות לאורח חיים בריאה ותזונה נכונה, הבנו כי הצרכן מבקש לצרוך ממרחים בריאים יותר, על פני ממרחים עתירי סוכר, המכילים שמן דקלים וסויה
טעם הקוקוס החדש הוא ייחודי, זוהי הפעם הראשונה שנעשה שימוש
בקוקוס בצורה של ממרח עם טחינה גולמית והטעם המעולה שלו פשוט מנצח"
מ