יש לי חולשה לסלטי חצילים ובמיוחד לסלט הזה
אני יכולה לאכול ממנו כמויות..הוא כל כך טעים, פיקנטי..מבטיחה לכם שלא תפסיקו לאכול ממנו
קבלו מתכון טעים שלמדתי מחברתי הטריפוליטאית
6 עגבניות חתוכות
2 גמבות-לחתוך לרצועות
פלפל ירוק חריף, לחתוך לרצועות דקות
חציל אחד , לחתוך לעיגולים(אני לא מקלפת)
שום
מלח
מעט כמון
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מעט שמן
2 גמבות-לחתוך לרצועות
פלפל ירוק חריף, לחתוך לרצועות דקות
חציל אחד , לחתוך לעיגולים(אני לא מקלפת)
שום
מלח
מעט כמון
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מעט שמן
לאדות בסיר את העגבניות,הגמבה שחתכנו, הפילפל החריף,שום חתוך לעיגולים להוסיף רבע כוס מים, עד שרוב המים מתאדים..
להוסיף פפריקה מתוקה , מעט פפריקה חריפה וכמון לפי הטעם..
לזרזף שמן..ממש מעט
לזרזף שמן..ממש מעט
במקביל לטגן את החצילים שחתכנו לעיגולים בשמן, עד שמזהיב