אין פסח שאני לא מכינה את הבראוניז האלה
הם כל כך טעימים ומתחסלים
גיליתי אותם לפני 15 בעיתון לאישה
מאז המתכון כבר דהה והתלכלך , אבל אני לא מחליפה אותו
לא להאמן שיש בפנים קמח מצה
הם כל כך טעימים ומתחסלים
גיליתי אותם לפני 15 בעיתון לאישה
מאז המתכון כבר דהה והתלכלך , אבל אני לא מחליפה אותו
לא להאמן שיש בפנים קמח מצה
*התבנית חד פעמית קטנה
החומרים
----------
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
100 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב
שליש כוס סוכר חום
כוס סוכר (220 גרם)
כפית תמצית וניל
3 ביצים
2/3 כוס קמח מצה(כ85 גרם)
2 כפות קקאו
קורט מלח
אגוזי מלך חתוכים..לקישוט
100 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב
שליש כוס סוכר חום
כוס סוכר (220 גרם)
כפית תמצית וניל
3 ביצים
2/3 כוס קמח מצה(כ85 גרם)
2 כפות קקאו
קורט מלח
אגוזי מלך חתוכים..לקישוט
ההכנה
-------
לחמם תנור מראש ל175 מעלות
לרפד בנייר אפיה תבנית אפיה מרובעת
להניח בקערה שמונחת מעל מים חמים(בן מרי) את החמאה, שוקולד ולבשל על להבה נמוכה עד שנמס
לערבב עד שהקרם חלק
להעביר לקערה להוסיף את שני סוגי הסוכר הביצים ותמצית הוניל
לערבב היטב
להוסיף בהדרגה את הקמח המצות והקקאו ולערבב עד שנוצרת עיסה אחידה
לצקת לתבנית מרובעת לפזר למעלה את האגוזים ולאפות כ25 דקות
או עד שקיסם ננעץ ויוצא יבש
להניח בקערה שמונחת מעל מים חמים(בן מרי) את החמאה, שוקולד ולבשל על להבה נמוכה עד שנמס
לערבב עד שהקרם חלק
להעביר לקערה להוסיף את שני סוגי הסוכר הביצים ותמצית הוניל
לערבב היטב
להוסיף בהדרגה את הקמח המצות והקקאו ולערבב עד שנוצרת עיסה אחידה
לצקת לתבנית מרובעת לפזר למעלה את האגוזים ולאפות כ25 דקות
או עד שקיסם ננעץ ויוצא יבש
לצנן, לחתוך לריבועים