התבשיל הזה כל כל מרשים להגשה שאין מי שלא הסתכל על הנראות ואמר וואו
והוא גם מאוד טעים
גרסה מקוצרת של מפרום
החומרים
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
כוסברה קצוצה לפי הטעם
כפית מלח
פלפל שחור
כפית בהרט או ראס אל חנות
פפריקה מתוקה חצי כפית
בצל קטן מגורד
ביצה אחת
לערבב את כל העיסה
לשים במקרר לשעתיים להשבחת הטעם
5 תפוחי אדמה בינוניים לחתוך לפרוסות דקות
רוטב
פחית עגבניות מרוסקות דק ברוטב 250 מ"ל
כף רסק
כוס מים רותחים
חצי כפית כורכום
מלח
כף שמן
מעט תבלין צ'ילי חריף
להכין קציצות
לקחת פרוסת תפוח אדמה פרוס לשים את הקציצה ולכסות בפרוסת תפוח אדמה
כמו סנדויץ
ככה לעשות עם כל הבשר
לסדר בצורת מניפה כמו בתמונה
לערבב את כל חומרי הרוטב ולצקת על כל
התבשיל
לכסות בנייר כסף
180 מעלות כחצי שעה
אחרי חצי שעה להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עוד 25 דקות או עד שרך