עם יד על הלב..אני לא ממש מתה על קוואקר
אבל מאלצת את עצמי לאכול כמעט כל בוקר
מביאה קוואקר לעבודה מרתיחה במיקרו חלב סויה שמה כפה כפות ממתיקה עם סוכר חום מערבבת ונהיית מעין דייסה
וזה משביע ..וטעים? לא ממש אבל אין לי ברירה חייבת להתחזק כי ההומוגלובין שלי נמוך
אז קניתי הרבה קוואקר והחלטתי לעשות עוגיות
חצי כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1 ביצה
לערבב את כל החומרים במערבל
להוסיף...
2 כפות דבש יד מרדכי
2 כפות חלב
להוסיף לתערובת ולבחוש ביד לעיסה אחידה
עכשיו צריך להוסיף 1 כוס קמח מלא
אחד ורבע כוס קוואקר
100 גרם שומשום
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
חצי כפית קינמון
מוסיפים את כל החומרים בזה אחר זה ומערבבים עד יצירת עיסה אחידה.
ליצור ביד עיגולים להניח בתבנית ולשטחם בלחיצה קלה אל התבנית
לאפות בחום של 180 מעלות 20 דקות בדיוק!!!!
יש להקפיד על 20 דקות אחרת יתייבש
אבל מאלצת את עצמי לאכול כמעט כל בוקר
מביאה קוואקר לעבודה מרתיחה במיקרו חלב סויה שמה כפה כפות ממתיקה עם סוכר חום מערבבת ונהיית מעין דייסה
וזה משביע ..וטעים? לא ממש אבל אין לי ברירה חייבת להתחזק כי ההומוגלובין שלי נמוך
אז קניתי הרבה קוואקר והחלטתי לעשות עוגיות
חצי כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1 ביצה
לערבב את כל החומרים במערבל
להוסיף...
2 כפות דבש יד מרדכי
2 כפות חלב
להוסיף לתערובת ולבחוש ביד לעיסה אחידה
עכשיו צריך להוסיף 1 כוס קמח מלא
אחד ורבע כוס קוואקר
100 גרם שומשום
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
חצי כפית קינמון
מוסיפים את כל החומרים בזה אחר זה ומערבבים עד יצירת עיסה אחידה.
ליצור ביד עיגולים להניח בתבנית ולשטחם בלחיצה קלה אל התבנית
לאפות בחום של 180 מעלות 20 דקות בדיוק!!!!
יש להקפיד על 20 דקות אחרת יתייבש