אין כמעט בית מרוקאי ולא רק שאוהבים לטגן פלפל ירוק חריף ולאכול עם כל ארוחה
פלפל חריף שאם אתה מעז לאכול אותו אתה מרגיש עשן יוצא מהאוזנים
אבל כמי שנשואה לחצי מרוקאי אין לו בעיה עם זה.
אני לא נוגעת
יש פה 2 צורות בישול תחליטו אתם
מציעה לכם לשים כפפות בידיים שאתם מתעסקים עם הפלפלים האלה
החומרים
--------
קילו פלפלים ירוקים חריפים טריים גדולות או 20 קטנים מאוד
4 כפות שמן (אפשר שמן זית)
4 שיני שום קצוצות דק
מלח
2 כפיות חומץ הדרים(לא חייב)
שמן לטיגון עמוק
אפשרות פטרוזיליה קצוצה
אפשרות אחת
--------------
מחממים שמן לטיגון עמוק דוקרים כל פלפל במזלג ומטגנים בשמן מבלי שישחימו
מניחים בשקית נניילון סוגרים לכ10 דקות
אפשר לקלף את הקליפה אני לא מקלפת
מסדרים בקופסא מערבבים שמן, מלח, שום
אפשר לשים חומץ ופטרוזיליה) מערבבים הכל ושופכים על הפלפלים
גירסה שניה שגם מוצלחת
-----------------------------
לחמם את השמן להוסיף את השום והמלח מוסיפים גם את הפלפלים ומטגנים על להבה נמוכה תוך ערבוב 4 דקות
מסירים מהאש ומעבירים לקופסא אטומה מוסיפים את החומץ מערבבים ומאחסנים במקרר
פלפל חריף שאם אתה מעז לאכול אותו אתה מרגיש עשן יוצא מהאוזנים
אבל כמי שנשואה לחצי מרוקאי אין לו בעיה עם זה.
אני לא נוגעת
יש פה 2 צורות בישול תחליטו אתם
מציעה לכם לשים כפפות בידיים שאתם מתעסקים עם הפלפלים האלה
החומרים
--------
קילו פלפלים ירוקים חריפים טריים גדולות או 20 קטנים מאוד
4 כפות שמן (אפשר שמן זית)
4 שיני שום קצוצות דק
מלח
2 כפיות חומץ הדרים(לא חייב)
שמן לטיגון עמוק
אפשרות פטרוזיליה קצוצה
אפשרות אחת
--------------
מחממים שמן לטיגון עמוק דוקרים כל פלפל במזלג ומטגנים בשמן מבלי שישחימו
מניחים בשקית נניילון סוגרים לכ10 דקות
אפשר לקלף את הקליפה אני לא מקלפת
מסדרים בקופסא מערבבים שמן, מלח, שום
אפשר לשים חומץ ופטרוזיליה) מערבבים הכל ושופכים על הפלפלים
גירסה שניה שגם מוצלחת
-----------------------------
לחמם את השמן להוסיף את השום והמלח מוסיפים גם את הפלפלים ומטגנים על להבה נמוכה תוך ערבוב 4 דקות
מסירים מהאש ומעבירים לקופסא אטומה מוסיפים את החומץ מערבבים ומאחסנים במקרר