המאפינס הזה נולד שמצאתי במקרר חצי קופסת שימורי תירס שאף אחד לא נוגע כבר
חצי קופסת קוטז' שידעה ימים טובים יותר
והמון גבינות קשות
והחלטתי שאני מכינה מאפינס תירס שנוכל לקחת לבריכה
תקשיבו הם נחטפו כמו לחמניות טריות גם יום אחרי
הם כל כך טעימות וכלום עבודה
החומרים
-------
2 כוסות תירס מתוק משימורים, מסונן מנוזלים אם משתמשים בתירס של סנפרוסט אז להרתיח אותם במים ולסנן
חצי גביע קוט'ג
50 גרם גבינה בולגרית
כל הגבינות שיש לכם במקרר(אני שמתי גם גבינה לבנה מעט, המון פירורי גבינה צהובה עמק,
שמתי גם פירורי גבינת גאודה, שזו גבינה יבשה וקשה
1/3 כוס חלב
7 כפות קמח
שקית אבקת אפיה
2 כפות שמן או 30 גרם חמאה מומסת
2 ביצים מידה L
לערבב את כל החומרים
לתבל במעט פלפל לבן
לשים ממש מעט מלח..זהירות עם המלח מאחר והבולגרית מלוחה מספיק.
ממליצה לטעום את התערובת..
לשמן תבניות שקעים במעט שמן
לשים 3/4 כמות בכל שקע
175 מעלות בערך 20 דקות או עד שמזהיב
לא לנסות להוציא מהתבנית
לחכות שיתקרר אחרת זה יתפרק