קבלו שני רטבים מעולים
להכין את הרביולי לפי ההוראות שבשקית לסנן
לרביולי ברוטב 4 גבינות
------------------------------
50 גרם מוצרלה
50 גרם פרמזן
50 גרם גבינת קשקבל
50 גרם גבינת טל העמק
25 גרם חמאה
מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל לבן
50 גרם פרמזן
50 גרם גבינת קשקבל
50 גרם גבינת טל העמק
25 גרם חמאה
מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל לבן
להמיס חמאה בסיר
להוסיף את כל הגבינות ומעט חלב
לבשל על אש קטנה עד שכל הגבינות ימסו
לבחוש
להוסיף את השמנת לבישול לתבל לערבב מס' דקות
להכין את הרביולי כמו שכתוב בשקית
לסנן
בהגשה- לשים בצלחת לפזר רוטב עליהם
לגרד מעט גבינה צהובה
ולהתענג
להוסיף את כל הגבינות ומעט חלב
לבשל על אש קטנה עד שכל הגבינות ימסו
לבחוש
להוסיף את השמנת לבישול לתבל לערבב מס' דקות
להכין את הרביולי כמו שכתוב בשקית
לסנן
בהגשה- לשים בצלחת לפזר רוטב עליהם
לגרד מעט גבינה צהובה
ולהתענג
-----------------------------
חצי פחית שימורים של רוטב עגבניות מרוסקות (400 גרם)
2-3 כפות שמן זית איכותי
מלח
פלפל
עלי בזיליקום
שיני שום כתושות לפי הטעם
לשים במחבת שמן זית
להוסיף את העגבניות המרוסקות
להוסיף שום
לתבל במלח ופלפל
לבשל על אש גבוהה כ5 דקות
להוסיף את הבזיליקום
להמשיך לבשל עד שהרוטב אחיד
בהגשה: לשים את הרביולי המסונן
לצקת מהרוטב
ניתן ורצוי לגרד פרמזן