חברת סלטי צבר הפתיע לאחרונה והוציאה לשוק סדרת "חומוסיבוב"- 3 מוצרים חדשים בסידרת הפרימיום,"מלך החומוס"
חומוס עם תוספת שעוברת בצורת ספירלה דרך כל החומוס מהשכבה הראשונה עד התחתונה.
מעכשיו התוספת מספיקה לכולם, בניגוד לחומוסים אחרים שהתוספת נמצאת רק למעלה ובכמה ביסים נגמרת.
אז מה בסיבוב אתם שואלים?
חומוסיבוב חריף-לאוהבי הספייסי
חומוסיבוב עם רוטב שום מתובל-כמה שזה טעים, מזכיר את הרוטב השום ששמים במסעדות שמוכרות חומוס
וחומוסיבוב מפתיע עם רוטב המשלב גזר ופלפל
לארוחת הערב לקחתי את החומוסיבוב גזר ופלפל
ושילבתי לו נתחי כבש שבישלתי בשישי, וטוגנו עם בצל מטוגן
וזה היה מושלם עם מעט שמן זית ופטרוזיליה
ונשאר רק להעביר סיבוב
יש לציין שהטעם איכותי ולא מבייש שום חומוסיה איכותית.
משקל:400 גרם
כשרות: בד"צ העדה החרדית
להשיג ברשתות השיווק
העוגה זו כל כך טעימה וקלה להכינה
שילוב של עוגה בחושה עם אגוזים ושוקולד מריר
את העוגה אספתי מהספר "עוגות לכל עת"של נירה שויאר,
הספר שהיה האורים והתומים שלי בענייני אפיה
מאמינה שכמעט אין בית ללא הספר הזה.
אז קבלו מתכון לעוגה קלה וגבוהה בשינויים קלים שלי
תבנית 26
לחמם את התנור לחום 175 מעלות
קבוצה א
--------
1 כוס סוכר
6 חלמונים
1 כף תמצית וניל
קורט מלח
חצי כוס שמן
קבוצה ב'
---------
1 ורבע כוסות קמח
1 כפית גדושה אבקת אפיה
1 ורבע כוסות אגוזי מלך קצוצים גס
70 גרם שוקולד מריר מגורר על פומפיה גסה
חצי כוס נוזלים ( חלב/מים/מיץ תפוזים) אני שמתי מיץ תפוזים
6 חלבונים
חצי כוס סוכר
להכניס את החומרים מקבוצה א' (ללא השמן) לקערה יבשה לבחוש היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית
להוסיף בזרם דק לתערובת את השמן תוך בחישה
לערבב את כל החומרים היבשים לא לשים את כל השוקולד המגורר, לשמור קצת לפיזור למעלה.
להוסיף את הנוזלים, מקבוצה א' ואת המיץ התפוזים אל התערובת, תוך בחישה עד שמתקבל בצק חלק
לא לבחוש יתר על המידה כי זה פוגע במרקם
להקציף את החלבונים בקערה בינונית
כאשר מתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בשתיים שלוש פעמים ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש
להוסיף את הקצף לבצק בתנועות עטיפה ולצקת את הבצק לתבנית אפייה משומנת.
לפזר את השוקולדששמרנו על הבלילה מלמעלה.לא לערבב
לאפות בחום בינוני כ45-50 דקות או עד שקיסם שננעץ המרכזה יוצא נקי והיא קפיצית למגע