שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום ראשון, 25 באוקטובר 2020

חדש על המדף "פרימור" מיצים סחוטים חדשים בתוספת ויטמין C

 כל מי שהחלים מחיידק הליקובקטר יודע  כמה סבל החיידק הזה עושה לגוף    וכמה שינוי תזונתי הוא חייב לעשות בכדי שהחיידק הארור הזה לא יחזור

ואחר מהדברים שחייבים להמנע הוא פירות הדר, כי זה חומצי 

שנה וחצי אחרי , העזתי לשתות השבוע  מיץ תפוזים סחוט ..היה חשש נורא אבל הרופא אמר שחייבים לאט לחזור למאכלים האסורים ולבחון איך הקיבה מקבלת זאת

מאחר ותפוז עדיין חמצמץ לגמתי ממשקה פרימור החדש  מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין C

וואו המשקה החדש של פרימור היה מושלם  ומרווה

"פרימור" מותג המיצים הסחוטים הטבעיים משיקה מיצים צוננים חדשים בבקבוקי 1 ליטר בתוספת ויטמין C

בהתאם למגמה עולמית המדווחת המצביעה על גידול חד בצריכת מזונות עשירים בויטמין C 

הטעמים שתמצאו 100% מיץ תפוחים סחוט טבעי ומיץ פירות הדר בתוספת ויטמין C סחוט טבעי, שמצטרפים למגוון מיצים סחוטים ומצוננים של פרימור מיץ תפוזים 100% סחוט טבעי ומיץ רימונים 100% סחוט טבעי 

המיצים החדשים נסחטים מפירות טבעיים בטעם הקרוב ביותר לטבע ישווקו בבקבוקי 1 ליטר וימכרו ברשתות המזון ברחבי הארץ.

כוס אחת של מיץ תפוזים סחוט מכילה כמת של ויטמין C  העולה על ההמלצה היומית של רשויות הבריאות העולמיות למבוגרים. החשיבות העיקרית של ויטמין C לבריאות היא היותו נוגד חמצון עוצמתי התורם להגנת הגוף 





מחיר מומלץ לצרכן כ: 13-15 ש"ח לבקבוק 1 ליטר

כשרות מהדרין של חוג חתם סופר פ"ת והרבנות קריית מלאכי



עוף בקולה ותפוחי אדמה

 כל מי שמכיר את ילדיי יודע שאין שישי בלי עוף אף פעם לא ימאס להם

זה הדבר היחיד שהם מוכנים לאכול בארוחת  הערב, טוב נו גם שניצל ומידי פעם משתדלת לגוון עם מתכון חדש 

והפעם הכנתי עוף בקולה ותפוחי אדמה 

מתכון טעים ומיוחד שמצאתי באתר בישולצ'יק ויצא מדהים עד כמה שזה נשמע מוזר עוף בקולה




6 חלקי עוף (אני השתמשתי בשוקיים של "עוף טוב" ללא אנטיביוטיקה)

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

2 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן

2 כפות קטשופ

2 שיני שום כתושות

כף פפריקה

מלח

פלפל

2 כוסות קולה

ההכנה

-------

בקערה מערבבים את כל הרכיבים 

בתבנית מסדרים את העוף תפוחי אדמה (אני הוספתי גם בצל אדום ובטטה 

יוצקים מעל הכל את המשרה

מכסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ואופים שעה 

מידי פעם מרטיבים את העוף ותפוחי האדמה במשרה

20 דקות אחרונות הורדתי את נייר הכסף ונתתי השחמה






על המוצר החדש



מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וכוללים עופות שלמים וחלקי עופות, בהם: כרעי עוף טרי, חזה עוף חצוי טרי, שניצל עוף טרי, שוקי עוף טרי, פילה עוף טרי עוף שלם טרי, שווארמה פרגית טרי, סטייק פרגית טרי - כולם עשויים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה.

 העופות הטריים של "עוף מכילים פחות מ-300 מ"ג נתרן ל-100 גר' ולכן מקבלים את הסימון הירוק

מוצרי העוף הטרי של "עוף טוב" בסימון הירוק, אינם כוללים חלקי פנים וכנפיים, מאחר ובהם עדיין לא ניתן להבטיח כמות נתרן נמוכה.

רמי אייזיק, מנכ"ל "עוף טוב": ב"עוף טוב" אנחנו מקפידים לגדל את העופות, ללא טיפול אנטיביוטי כלל, בכל שלבי הגידול שלהם. בגידול העופות ללא אנטיביוטיקה אנו מתבססים על תזונה צמחית מאוזנת, ומעשירים את  התזונה של העופות במרכיבים פרוביוטיים ופרהביוטיים, זאת לצד הקפדה על גידול בלולים מרווחים,שמירה על  סביבה נקייה מחיידקים מחוללי מחלות, וליווי מקצועי צמוד המאפשרים שמירה והימנעות מהתפרצות מחלות".

כל מוצרי "עוף טובנארזים במגשיות סופגות נוזלים ובכך תורמות עוד יותר לשמירה על  טריות המוצר



יום שבת, 17 באוקטובר 2020

עוף וירקות בקוקי ברוטב שום ודבש

 

הכל התחיל שהילדים החליטו שבא להם עוף עם תפוחי אדמה. ולי זה לא היה בתכנון. סיימתי את בישולי השבת. 

השעה היתה כבר מאוחרת, בכל זאת הסופרים סוגרים מוקדם יותר  בשישי מיום חול.  וחסרים לי מצרכים     ואז  קרץ לי נפטון...טוב נו לא הכוכב שמסתובב במערכת השמש, אלא בקבוק של רוטב שום ודבש  של חברת "neptun שהיה מונח במדף .

במטבחי יש מס' רב של  תבלינים מהמותג הזה והם מדהימים אבל את הרוטב הזה לא הכרתי

לקחתי שקית קוקי הכנסתי את המרכיבים ויצא עוף טעים ועסיסי  בלי להוסיף תבלינים ,בלי ללכלך כלים. עוף שמלקקים את האצבעות בזכות הרוטב הטעים הזה

העוף יוצא עסיסי מאוד והתפוחי אדמה והירקות נימוחים 


החומרים

------

שקית קוקי גדולה

6 שוקיים/כרעיים/יריכיים

2 בצלים חתוכים גס

תפוחי אדמה חתוכים לעיגולים

פלפל אדום חתוך לרצועות

גזר חתוך לרצועות

אפשר גם בטטה 

בקבוק רוטב שום ודבש של נפטון

 

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות

מערבבים בקערה את תפוחי האדמה והעוף עם המלח והרוטב

מכניסים את העוף והרוטב לתוך שקית קוקי. אני הוספתי גם בצל פרוס, פלפל אדום, גזר חתוך לרצועות

לקשור היטב.

לא לחורר

מכניסים לתנור בחום נמוך בחום של 160  מעלות לשעתיים 

לאחר מכן חתכתי את השקית מעט באמצע ונתתי השחמה מעט 

וזו התמונה היחידה שהצלחתי לצלם 


על המוצר

רוטב שום ודבש  מכיל מלח, מלח לימון, שום, דבש, רוטב עגבניות ועוד. מתאים לבישול, תיבול ולמרינדות. 

מחירו 10.90-13.90 ש"ח ל-360 גרם

החברה מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטומט. 

כשר: בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"ץ בית יוסף.

תוכלו למצוא בבלוג שלי מבחר רב של מתכונים עם התבלינים הנהדרים והמיוחדים של נפטון







עם הרוטב שום ודבש של נפטון   ניתן לעשות גם דג סלמון 

המתכון מבית נפטון 

פילה סלמון עסיסי בשמן זיצ ורוטב שום ודבש

מצרכים: 
1.5 ק"ג נתחי פילה סלמון 
2 כפות שמן זית כתית 
1 כפית שמן זית 
1 רוטב שום ודבש של נפטון 
1 כף רוטב סויה של נפטון 
1 כף חמאה (לארוחה בשרית, להחליף במחמאה) רכה 

אופן ההכנה: 
לערבב את כל החומרים (למעט כפית שמן הזית) ולעסות את נתחי הפילה, להניח בקערה ולכסות בניילון נצמד. לשים במקרר ל-20 דקות 
לחמם מחבת נון סטיק כבדה. רק כשהיא חמה – לשים בה כפית שמן זית ולהניח בה את נתחי הפילה – צד העור כלפי מטה (גם אם העור הוסר) 

לטגן 5 דקות מצד אחד, ורק אז להפוך לצד השני. לטגן עוד 3 דקות בדיוק 

 להניח את הנתחים במחבת המכילה אותם בנוחיות. אם אין מקום לכולם בו זמנית, לטגן ב 2-3 סבבים 

אפשר להגיש את הדג בטמפרטורת החדר 

 אם מכינים מראש והכוונה היא לחמם מאוחר יותר את הדג בתנור: לטגן רק 4 דקות מצד אחד ו-2 דקות מהצד השני, כדי שהדג לא יתייבש 

הצעה: להגיש עם שעועית ירוקה עדינה וחלוטה, ולתבל במעט פלפל שחור גרוס של נפטון 



יום רביעי, 14 באוקטובר 2020

סלט הטונה של ישראלה

 

כשקיבלתי לסקר את התירס החדש של יכין מזן מיוחד SUPER SWEET  תירס ישראלי מתוק בלי תוספת סוכר,
ישר הפלגתי במחשבות לסלט הטונה-תירס ועוד שאר ירקות שישראלה הכינה לנו שעבדתי בחברת חשמל.

זה היה לפני כ26 שנים אבל הטעם של הסלט נשאר לי בפה. סלט שאי אפשר להפסיק לנשנש

עם  צנימים, בכריך  או אפילו כמה כפות על סלט ירקות חי . הוא טעים בכל מצב.

שנים שלא הכנתי אותו, כי לצערי ילדיי לא אוהבים טונה 

היום שקיבלתי את התירס ,החלטתי שאני מכינה לי לזכר ימים עברו  . 

יצא סלט מדהים .

תכינו...





החומרים

קופסאת טונה בשמן...אפשר גם במים

3 כפות גדושות תירס-אני השתמשתי בתירס של יכין שמאוד טעים לסלט-תירס מתוק ללא תוספת סוכר

2 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות

פלפל אדום חתוך לחתיכות קטנות

2 כפות מיונז

פלפל ומלח

זהו..(אפשר להוסיף עוד מרכיבים אבל באמת שאין צורך)

לערבב את כל החומרים . לטעום ולתקן תיבול 








על המוצר

חב' יכין החלה לשווק בימים אלו מוצר חדש כפי שציינתי

המתיקות שלו בקופסת השימורים טבעית ואין תוספת סוכר

תירס השדה נקצר ומארז תוך שעות ספורות וכך נותר טרי ועסיסי 100% רכיבים טבעיים ללא חומרים משמרים.

למי שלא מכיר, זן התירס המיוחד super sweet הוא זן בעל מתיקות טבעית . התירס עובר בישול קצר על מנת לשמור על ערכיו התזונתיים 

כמו כל מוצרי יכין גם תירס מהשדה הינו ללא חומר משמר הודות לתהליך העיקור שמשמיד את החיידקים ומאפשר למוצר לתירס להשמר לאורך זמן

ומה לגבי הקלוריות? הערך שלו נמוך יחסית 45 קלוריות ל100 גרם.

המוצר זכה ל"סימון הירוק" מטעם משרד הבריאות המעיד על היותו המלצה לתזונה

מחיר: 6.90 -7.90 ש"ח מחיר מומלץ לצרכן

משווק בכל רשתות השיווק וחנויות מזון  






ארכיון הבלוג