מכירים את רשת בתי הקפה ביגה,?
אז היא מנדבת מתכון לעוגת דבש תפוחים והדרים, לקראת חג ראש השנה. העוגה העשירה, רכה ונימוחה בפה ומשלבת שניים מסמלי החג הבולטים – תפוח ודבש.
הוראות הכנה:
280 קמח
1.5 כפיות א. אפיה
1.5 כפיות א. אפיה
1/4 כפת סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
3 ביצים
200 גרם שמן קנולה
240 גרם דבש
160גרם סוכר חום
130 גרם תה
2 תפוחים חמוצים מקולפים וחתוכים לקוביות
גרידה מתפוז אחד
אופן ההכנה:
יש לערבב בקערת מיקסר עם מטרפה את השמן דבש וסוכר. ולהוסיף ביצים ואת גרדת התפוז ולערבב
ולאחר מיכן, להכניס את הקמח, א. אפיה, קינמון, סודה לשתייה, מלח וציפורן ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד
ובסוף יש להוסיף את התה והתפוחים ולערבב היטב עד לקבלת מסה חלקה. אח"כ יש לחלק את המסה שקיבלנו לשתי תבניות אינגליש קייק ולאפות בין 45 ל 55 דקות בטמפ של 170 מעלות.
עוגה מוכנה כשמכניסים קיסם במרכז העוגב והקיסם יוצא יבש
ניתן להשיג את העוגה ברשת במחיר 39 שח