שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שלישי, 27 בפברואר 2018

חדש על המדף אוזני המן במילויים מפתיעים


חג פורים בפתח, ולמרות שאפיתי  מגוון  רחב של אוזני המן במילויים הקלאסים, שוקולד, פרג ותמרים, כל שנה אני אוהבת לבדוק בחנויות את החידושים המפתיעים ולגלות טעמים שלא נתקלתי בהם 



בקונדיטורית ברמן 
תמצאו אוזני המן מבצק פריך במילוי נוגט אגוזים, ובמילוי קרם קוקוס עשיר
לאוהבי השוקולד תמצאו אוזני המן מבצק קקאו פריך בסדרת מילויים נחשקים.
אוזני המן מבצק שמרים ואזני המן ללא סוכר
ואם חשקה נפשכם באוזני המן מלוחים  תגלו שיש בקונדיטורית ברמן אוזני המן במילוי פטריות ואוזני המן במילוי בטטה.
וכמובן כל זה לצד אוזני המן הקלאסיות 
אני טעמתי את אוזני המן במילוי קוקוס עשיר,הבצק התגלה כפריך מאוד, עשיר במילוי מדהים של קוקוס, והם נחטפו כמו גרעינים..אוי כמה שהם היו טעימים
מאפית ברמן הינה המאפיה הירושלמית הותיקה שהוקמה בשנת 1875
המאפיה מתמחה ביצור מגוון רחב של לחמים ומאפים , בינהם ברמן, ודש, ומותג הפרימיום "לחם הארץ"

מחיר מארז חגיגי: 32.90 ש"ח (300 גרם)
ניתן למצוא בכל רשתות השיווק ובחנויות הקונדיטוריה בירושלים
כשר בהשגחת בד"ץ העדה החרדית 









אחווה

אם חשקה נפשכם באוזני המן טעימים ובמחיר שווה לכל ביס
את זה תמצאו בחברת אחוה
הילדים שלי מטורפים על אוזני המן בטעם שוקולד  שמצטיינים בבצק רך ונימוחים בפה, והטעם ביתי ועשיר 
אוזני המן משווקים באריזת 450 גרם בקופסא שקלה לפתיחה ולסגירה
השומרת על טריותם.

ניתן למצוא אריזת 450 גרם במחיר 12-10 ש"ח
ואריזה משפחתית 700 גרם במחיר 12-14 ש"ח
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים
להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות  






יום שני, 26 בפברואר 2018

אוזני המן מקמח מלא


תמיד שמגיע פורים, פונים אליי החברים ומבקשים מתכון לאוזני המן עם שמן
חלקם טבעונים, חלקם מטעמי בריאות ואני תמיד משיבה להם שאין לי מתכון כזה
במשלוח האחרון שקיבלתי, היה  קמח מלא של הטחנות הגדולות של א"י שגרם לי לבדוק איך יצא אוזני המן מקמח מלא ושמן 
מצאתי מתכון ברשת, הכפלתי כמויות 10 דקות הכנה, 15 דקות אפיה 



נכון שהם לא מלכות היופי...אבל הטעם שלהם מכפר על המראה
אז אם אתם רוצים להפתיע טבעונים, אנשים שלא מכניסים חמאה או מרגרינה
זה המתכון 



המצרים
------
2 כוסות קמח מלא - אני השתמשתי בקמח מלא  של הטחנות הגדולות של א"י
1 כפית אבקת אפיה
6 כפות סוכר, אפשר סוכר חום 
חצי כוס שמן
חצי כוס מים 

בקערה לערבב  קמח מלא עם אבקת אפיה

מוסיפים את הסוכר השמן והמים ולשים  ביד עד לקבלת בצק אחיד
אם הבצק יבש אפשר להוסיף מעט מים ולהמשיך ללוש
אם הבצק רך מדי להוסיף מעט קמח
הבצק צריך להיות נוח לרידוד, אם הוא מתפורר לשים במקרר לחצי שעה
אני לא הייתי צריכה. 

לקמח  את השולחן , לרדד את הבצק  לקרוץ עיגולים  באמצעות רינג או כוס הפוכה 

להניח מילוי לסגור לצורת משולש להדק היטב אחרת הם יפתחו
להניח על נייר אפיה ולאפות 15דקות.
אוזני המן מתקשים בטמפ' החדר 

מילויים
------
ממרח תמרים ואגוזי מלך קצוצים
ממרח שוקולד לילדים





קצת על המוצר
קמח לחם מלא 100% מוצר יחודי של הטחנה
הקמח נטחן מגרעין החיטה בשלמותו, מתערובת מיוחדת של חמישה סוגי חיטה מובחרים
הקנח עשיר בגלוטן, ילבון המצוי בקעין החיטה, אשר במגע עם מים בזמן עיבודו תורם לגמישותו של הבצק
לקמח ערכים תזונתיים ובריאותיים גבהים , שגן הוא מכיל 100% מהסובין שבגרעין החיטה
הקמח המלא הוא מקור מצויין לסידן, ברזל, סלניום, אשלגן, ויטמינים מקבוצת B ויטמין E ועוד














יום ראשון, 25 בפברואר 2018

לעוף עם ערפד-על חברות..נאמנות וערפדים


ביום שישי הוזמנתי אני וילדיי לצפות בהקרנת  הסרט לעוף עם ערפד,
סרט אנימציה מצחיק ומצד שני עם מסר מובהק על חברות ונאמנות


זה סיפור על ערפד חביב בן 13, רודולף (למען האמת הוא בן 13 כבר  299 שנה) , אשר משפחתו מאויימת ע"י צייד ערפדים נודע ,בשם רוקורי
בזמן המנוסה נפרדות דרכי המשפחה ורודולף שנותר לבדו מנסה למצוא מסתור מפני רוקורי, ומוצא מחסה בטירה עתיקה
הטירה הישנה שייכת לאמה ואוטו ומשמשת כמלון.
אוטו ואמה מפחדים מערפדים ומכסים את הטירה בשום ובמראות

לאותה טירה, מגיע ילד רגיל ומוזר בשם טוני, בן גילו של רודולף , שאוהב טירות ישנות, בתי קברות וערפדים, טוני מגיע עם משפחתו שלא מאמינה לסיפוריו על ערפדים ויצורים. והם מתאכסנים בטירה של אוטו ואמה



במנוסתו רודולף נמלט הישר לתוך חדרו של טוני
השניים מבהילים תחילה אחד את השני אך עד מהרה הם מתיידדים ומתחילים לסמוך אחד על השני







רודולף לימד את אנטון לעוף ולוקח אותו לבקר את בני משפחתן, ובמיוחד אנה אחותו  שמראה נחמדות יתרה לטוני 


טוני מחליט להתגייס לעזרת חברו החדש



האם הם ימצאו את משפחתו של רודולף?
האם טוני יעזור להם לנצח את הצייד שמנסה ללכוד אותם
את כל זה תצטרכו לצפות בסרט 

בנתיים טעימה קטנה מהסרט

https://www.youtube.com/watch?v=QgQvjmdXl1w








מדובב לעברית
89 דקות
הסרט יעלה לאקרנים ב- 1.3
בהפצת פילמהאוס
סרט לכל המשפחה


יום חמישי, 22 בפברואר 2018

לחמניות ממולאות בשר


אוחחח כמה שאני אוהבת את המאפה הזה
לחמניה רכה במילוי בשר ותבלינים
וכשהיא יוצאת מהתנור אני מבטיחה לכם שאתם לא תחכו שזה יתקרר ותאכלו אחד ועוד אחד
מצויין לארוחת ערב, או לצהרי יום שישי עד ארוחת הערב 
אני מסוגלת לאכול  ארבע במכה..אי אפשר להפסיק
אפילו הילדים שלי שלא אוהבים קציצות טרפו את הלחמניה הזו
באמת שאי אפשר להפסיק לנשנש
הכמות לחצי קילו מציעה לכם להכפיל כמויות




החומרים לבצק
--------------
חצי קילו קמח (3 וחצי כוסות מידה+כף)
כף שמרים או חצי שימרית
חצי כף מלח
2 כפות סוכר
כוס עד כוס ורבע כוסות מים פושרים
רבע  כוס שמן


למלית
-------

בשר טחון 300 גרם
מעט שומן כבש(אפשר לוותר אבל עושה טעם מופלא)
בצל אחד קצוץ דק
4-5 ענפים של פטרוזיליה קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
אפשר גם פטריות קצוצות 

תבלינים:
--------
כל התבלינים לפי הטעם שלכם, אין כמויות מדוייקות 

בהרט-חצי כפית,אם אתם לא אוהבים את התבלין הזה שמו תבלין לקציצות/שוארמה/כמון..מה שבא לכם
מעט כורכום
פפריקה מתוקה לפי הטעם
מלח
פלפל שחור


ההכנה
------
ללוש את כל מרכיבי הבצק, לבצק נוח ונעים למגע
הבצק לא אמור להיות דביק
לתת להתפחה כ40 דקות

לטגן את הבצלים עם מעט שמן וחתיכות שומן, עד שמזהיב
להוסיף את השום הכתוש
להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שמשנה את צבעו
להוסיף תבלינים: פלפל,מלח,פפריקה מתוקה, בהרט, פטרוזיליה ומעט כורכום
מי שרוצה ניתן להוסיף גם צנוברים קלויים
לקרר את התערובת-חשוב מאוד לקרר

אחרי שהבצק תפח לקחת חתיכת בצק למתוח אותו לצורת עיגול לשים כף וחצי מילוי 
לקחת את הקצוות ולהתחיל לצבוט להידוק עד שהכל נסגר ולא נפתח
לשים בתבנית על נייר אפיה שהצד של הצביטות כלפי מטה
להשאיר את העיגולים לתפיחה נוספת של חצי שעה
למרוח ביצה לפזר שומשום /קצח 
180 מעלות בתנור שחומם מראש, עד שמזהיב






תה עדנים מסדרת נטורלין מביאה לכם את הבריאות בתוך כוס התה שלך



מודה ונתוודה אני מכורה לתה....כשאתם לוגמים בבוקר כוס קפה שחור  או הפוך, אני מכינה חליטות תה, כל בוקר ובמהלך היום 
שלא תבינו ,הייתי רוצה גם  ללגום שלוק אחד מהנס עם הקצף הטעים הזה מלמעלה, אבל אסור לי
אני רגישה מגיל קטן לחלב וזה מסוכן לי לבריאות
ואם אי אפשר אז נכין את המשקה החם והנפוץ בעולם התה
והוא טעים לי מאוד...
ואני לא מדברת על התה השחור הרגיל והבנאלי, אלא על הטעמים המיוחדים , הטעמים שמתבססים על צמחי מרפא




לאחרונה גיליתי את תה עדנים מסדרת נטורלין.
כל שקית פצצה של בריאות
מה הופך את התה הזה לטוב כל כך?
החליטות מתבססות על צמחי מרפא , כמסייע לאיזון הגוף ובריאותו
הכי רובינו  בוודאי יודעים שהתה הוא מפתח לבריאות פיזית, נפשית ואף רוחנית
חליטות התה מצמחים שונים עוזרים לנו בבעיות בריאותיות רבות החל ממחלות לב, סוכרת, כאבי בטן,הצטננות  חרדות ואפילו לשיפור הזכרון 

בסדרת נטורלין תמצאו חליטות פירות, חליטות תערובת צמחים, תה ירוק  עם תוספות ואפילו צאי מאסאלה מסדרת התה השחור

 קיבלתי להתנסות ב3 טעמים
טעמתי ואימצתי  

חליטת צאי מאסאלה רויבוס, 
כשאתה לוגם ממנו, אתה מרגיש קינמון, ג'ינג'ר, ליקריץ, ציפורן, הל ועוד
הטעם חזק ודומינני והוא כל כך טעים 

תה ירוק עם אכינציאה
למי שלא יודע , צמח האכינצאה ידועה בסגולותיה בחיזוק המערכת החיסונית  הצמח מכיל חומרים פעילים, בעלי השפעות נוגדי חמצון הוא מעולה בטיפולו במניעת הצטננות, דלקות וזיהומים שנגרמים כתוצאה מוירוסים
והתה הירוק עשיר באנטי אוקסידנטים וידוע כמסייע לחיסון הגוף
שילוב מושלם של שניהם.
 ללא ספק  תעברו את החורף בשלום 


תה חרוב ופריחת הפסיפלורה-
לאוהבי חליטות פירות תה זה בדיוק בשבילכם
חליטה שעשויה מחרוב, קינמון, ג'ינג'ר פסיפלורה ופרחים  

יש לציין ששיטת הגידול האורגנית של עדנים שומרת על האיזון האקולוגי תוך שימוש בהדברה ביולוגית ודישון  בקומפוסט טבעי, 


מחיר חבילה:16.90 ש"ח בכל חבילה 20 תיונים 
ניתן להשיג את המוצרים ברשת שופרסל,רשת סטופ מרקט ובחנויות הטבע המובחרות 













יום ראשון, 18 בפברואר 2018

חדש על המדף-REFRESH-דגני בוקר טעימים ללא גלוטן



חדש על  המדף דגני הבוקר של REFRESH , בשורה נהדרת לפתוח את הבוקר או לנשנש במהלך היום,דגני בוקר במילוי קרם שוקולד ובמילוי קרם נוגט
ובמחיר סופר משתלם כ17.90 לאריזה של 375 גרם
דגני הבוקר עשויים אורז וקמח תירס איכותיים היוצרים את הציפוי הפריך 
יש לציין שהדגנים מאוד טעימים וילדיי לא הרגישו בהבדל, מהמותג עם הגלוטן שהם צורכים כל בוקר, והחבילה חוסלה תוך יום
הקרם מתוק וטעים 

דגני הבוקר מתוצרת FEFRESH ללא חומצות שומן טראנס , ללא צבעי מאכל, ללא לקטוז וללא כולסטרול
ניתן למצוא את המוצרים בחנויות הטבע, רשתות המזון והם מיועדים לכלל הצרכנים ומצויינים  לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן




יום שבת, 17 בפברואר 2018

יינות היוצר-תטעם תבין


פסח אוטוטו בפינה.....
ורובינו נסוב לשולחן החג עם מיטב המאכלים וכמובן יהיו גם יינות טובים ומשובחים
אז לפני שאתם שולפים מהמדף את  היינות הקבועים, הרשו לי לעניין אתכם ביינות מייקב היוצר.
אני נחשפתי ליינות המיוחדים והטעימים באירוע בלוגרים טעים ומשכר במסעדת דקא עם עוד מס' בלוגרים, שבאו לטעום וללמוד על היקב
זו היתה חוויה משכרת 








באירוע הושק גם היין החדש מסדרת וירטואוזו , סידרת עטורת פרסים
יין גוורצטרמינר 2017, יין לבן משגע חצי יבש מעודן ורענן , פשוט יין מושלם, הטעם מתקתק עם טעם ארומטי של ליצי , קיווי, תבלינים שושנים ופירות תפוזים





אז איך הכל התחיל....

יקב היוצר הינו יקב בוטיק, היקב הוקם בשנת 1847  בהשקעה של 7.5 מליון ש"ח
הכרמים משתרעים על פני מאות דונמים משפלת יהודה , חבל לכיש בדרום ועד איזור הגליל בצפון הארץ
היקב הוקם ע"י אמן היין הצרפתי פיליפ ליכטנשטיין , שלמד את רזי המקצוע וסודות המסורת הצרפתית של ייצור היין באוניברסיטת מונפלייה , והביא את החלום לייצר יין איכותי,   מענג וחושי מכרמי פרובנס לערי ירושלים 
וכך החלום יצר מציאות , וניתן למצוא סדרות  יוקרתיות  שזכו לפרסים בארץ ובעולם.
היקב מאמין שיין הוא יצירת אומנות והיינן הוא שיוצר אותה. 
המוטו של יקב היוצר לתת לטעם הפרי לשלוט בתמהיל הטעמים על פני דומיננטיות של טעמי העץ 


הכירו את הסדרות

  • סדרת בראשית - הזנים השונים נוצרו מכרמים רעננים מצפון הארץ ועד דרומה. תחילתה של יצירת בראשית נעוצה באופן גידולם הייחודי של הכרמים המספק ליינן את חומרי הגלם הראויים ביותר.
  • סדרת VIRTUOSO - הסדרה הקלאסית המבוססת על שלושה זנים אדומים מובילים: קברנה סוביניון, מרלו ושיראז. ויין אחד לבן – הגוורצטרמינר. היינות מתיישנים במשך תשעה חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. הסדרה בעלת עיצוב בקבוק ייחודי הנוטל השראה מעולמות המוזיקה וכלי הנגינה.
  • סדרת SPECIAL EDITION - סדרת הפרימיום של יקב היוצר, מבוססת על שלושה זנים אדומים מובילים: קברנה, שיראז ומרלו ועל שני יינות לבנים – שרדונה ורוזה. היינות מתיישנים במשך 9 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.

  • סדרת Lyricaהסדרה הים תיכונית עטורת הפרסים, יינות הסדרה נוצרו ממבחר זני ענבים שמוצאם באגן הים התיכון ומתאימים מאד לאקלים הישראלי בהם: מורבד, סירה, ארגמן, ארמוני, GSM. הענבים מגיעים מכרמים באזור הכרמל וסביבת הר תבור שבגליל העליון. היינות מתיישנים במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
  • סדרת Auteur סדרת יינות עטורת פרסים, יצירה אישית ייחודית של יינן היקב, פיליפ ליכטנשטיין. היין מהווה תוצר של בחירותיו של היינן, ללא מגבלות של אזורי גידול, זני ענבים וטיפול בכרם, ולפיכך מהווה ביטוי אישי שלו. שם הסדרה AUTEUR –  (יוצר בצרפתית) , מבטא קשר מיוחד זה בין היינן היוצר לבין היין. היינות מתיישנים במשך 24-26 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.



ומה הכי אהבתי?
 יין הקינוח, מוסקטו  היה כל כך טעים שלא הפסקתי ללגום ממנו






לאתר של יקב היוצר

http://hayotzerwine.co.il

יום ראשון, 11 בפברואר 2018

טעמים חדשים ומפתיעים בחטיפי אסם



אצלנו במשפחה חיים על נשנושים, במיוחד הנסיך הקטן שחייב חטיף אחרי הגן
לאחרונה אסם הרחיבה את מגוון הטעמים , ותוכלו למצוא טעמים חדשים במדפים 
אז יצאתי לבדוק ולטעום 

במבה לבבות

בעיתוי מדהים לוולנטיין, אסם משיקה במבה בצורת לב-אותו הטעם האהוב והמוכר במרקם הייחודי של במבה בצורת לבבות
אני הרגשתי טעם מעט שונה מהבמבה הרגילה והמוכרת 

במבה החדשה תמכר ב-4.5 עד 5 שקלים במשקל של 80 גרם 
כשרות -בד"צ העדה החרדית ירושלים 





במבה חצי-חצי במילוי קרם וניל ובראוניז

במבה חדשה היא תמיד סיבה למסיבה אבל הפעם היא נגמרה מהר מאוד
לאחר ההצלחה של במבה במילוי נוגט מתווספת עכשיו מהדורה חדשה ומפתיעה-במבה חצי- חצי במילוי קרם וניל ובראוניז, שילוב מפתיע וטעים 

מחיר מומלץ -4.5 -5 ש"ח
כשרות : בד"צ -העדה החרדית ירושלים





בייגלה עיגולים

לאור הצלחת בייגלה שטוחים , מרחיבה אסם  את מגוון הטעמים והפעם בקטגורית העיגולים.
בסידרה תוכלו למצוא טעמים חדשים  זעתר, שום פיקנטי ומלח ים
ומה הכי אהבנו? הזעתר קיבל מקום של כבוד אצלינו 
הבייגלה מצויין לאירוח, לנשנוש ואפילו השום פיקנטי השתלב  מצויין במרק 

מחיר מומלץ:10-12 ש"ח משקל 300 גרם
כשרות: בד"צ -העדה החרדית ירושלים/רבנות מקומית יקנעם/חרל"פ 









יום שלישי, 6 בפברואר 2018

גלילי חצילים עם בשר ברוטב עגבניות


יש לי חולשה לחצילים , ובמיוחד שהוא משולב עם בשר
סיר הקציצות עם החצילים מככב אצלנו וגם המוסקה 
אבל את הגלילות האלה אני אוהבת במיוחד וגם בעלי
כל ביס זה עונג בפה
בדרך כלל את הרוטב אני מכינה מרסק ומים ותבלינים
אבל הפעם שידרגתי אותו עם מיץ עגבניות שקיבלתי להתנסות מפרימור
ויצא מושלם




החומרים
--------
2 חצילים שטופים וחתוכים חלקית פס כן פס לא, אחרי שחתכנו להניח אותם במסננת עם מלח גס לחצי שעה לפחות
לנגב 
לאחר מכן  לפרוס לפרוסות לאורך בעובי 1.5 ס"מ  







המילוי
------
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל מגורר גס
2 שיני שום כתושות
עשבי תיבול-אני מאוד אוהבת לשים פטרוזיליה, כוסברה ומעט שמיר, בדיוק כמו שאני שמה בפלפל ממולא
אבל ניתן לשים רק פטרוזיליה, או אפילו לוותר

ביצה 
כף פירורי לחם

תבלינים
------
1/2 כפית גדושה  בהרט
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה, לפי הטעם
זה התבלינים שאני שמה, אפשר במקום בהרט לשים כמון, תבלין לקציצות או אפילו מעט אגוז מוסקט

לערבב את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה 

החומרים לרוטב
----------------
2 כוסות מים,
2 כפות רסק עגבנית

אני כאמור השתמשתי במיץ עגבניות  של פרימור ללא מלח, ולכן לא השתמשתי ברסק עגבניות ,ודיללתי עם מעט מים רותחים
2 שיני שום כתושות
כפית פפריקה מתוקה
מעט סוכר
מלח לפי הטעם 
פלפל לפי הטעם


לערבב את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה, שהתערובת תהיה אחידה
אם הרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף  מים רותחים 

הכנה
-----
לטגן את החצילים הפרוסים בשמן עמוק עד להזהבה
להוציא על נייר סופג לספוג עודפי שמן
לקרר
מי שלא מעוניין לטגן ניתן לאפות את הפרוסות בתבנית
מורחים כל פרוסה בשמן משני הצדדים ואופים בתנור עד שהם משחימות


לאחר שספגנו את כל החצילים מהשמן וציננו מעט
להניח בקצה של החציל כדור בשר ולגלגל
להניח בתבנית  שהפתח כלפי מטה, אחרת הגליל יפתח
כך אנחנו עושים עם כל החצילים


לצקת את הרוטב על כל פרוסות החציל המגולגלות שיכסה 
לאפות ב180 מעלות כחצי שעה או עד שהגלילות משחימות מעט 























יום חמישי, 1 בפברואר 2018

domino"s pizza mix-תטעם תבין

חורף..קר....
מחפשים כל הזמן מה לאכול
ואם אתם כמוני לא מחפשים פיצה רגילה עם תוספות רגילות, אלא משהו אחר,פיצה עם טוויסט,לכו על הסידרה החדשה של דומינוס, סידרת הMIX
בסידרת הMIX תמצאו חמש פיצות שבכל אחת מהן משלבת MIX של תוספות , שיוצרים הרמוניה בפה,חגיגה של טעמים שיוצרים טעם נפלא
אחרי התלבטות לא קטנה, כי כל הטעמים מזמינים החלטתי ללכת על פיצה פרימוורה MIX
הפיצה משלבת גבינת 100% מוצרלה, פרחי ברוקולי רעננים, פלפלים קלויים, גרגירי תירס, כדורי בייבי מוצרלה, שום קונפי רצועות בצל סגול ומעל רוטב בלסמי "די מודנה" לצד קרם פרש משובח
הפיצה היתה מעולה, חגיגה של טעמים וריחות, ממש חגיגה קולינרית


עוד בסידרה:
ווג'י MIX -בפיצה הזו תמצאו פטריות שמפניון טריות, שרי קונפי, רצועות בצל סגול, גבינת פרמזן, גרנה פדנו שום קונפי , וכמובן 100% מוצרלה, ומעל הכל קרם פרש משובח וטבעות בצל ירוק



גריק MIX - בפיצה הזו תמצאו שילוב של גבינת מוצרלה 100%,עגבניות עסיסיות חתוכות, רצועות בצל סגול, זיתי קלמטה, גבינה בולגרית ומעל עלי אורגנו קצוצים



צ'יזי MIX - לחובבי הגבינות מורכבת מגבינת 100% מוצרלה, גבינת עזים נימוחה, כדורי בייבי מוצרלה גבינת גרנה פדנו ומעל קרם פרש משובח וטבעות בצל ירוק



קרניבור MIX- אם אתם מחובבי הבשר, פיצה זו מתאימה לכם
גבינת 100% מוצרלה, פפרוני קריספי, סלייסים מעולים של קבנוס, פרוסות חזה בקר ומעל רוטב צ'פוטלה פיקנטי וטבעות בצל ירוק


ארכיון הבלוג