את המאפה הזה אני מאוד אוהבת...למה?כי הוא מאפה נוסטלגי של פעם לניצול התפוחים במקרר שלא אוכלים
בזכות המאפה הזה קניתי את הדירה שהיום אני מתגוררת(טריק ידוע של המוכרים)
הריח שהיה בחדר המדרגות, קינמון ותפוחים ,ישר הסתחררתי
כמובן שביקשתי מתכון
ממליצה לאכול אותו חם עם גלידת וניל
בזכות המאפה הזה קניתי את הדירה שהיום אני מתגוררת(טריק ידוע של המוכרים)
הריח שהיה בחדר המדרגות, קינמון ותפוחים ,ישר הסתחררתי
כמובן שביקשתי מתכון
ממליצה לאכול אותו חם עם גלידת וניל
המצרכים:
-------------
6 תפוחי עץ לקלף לחתוך לרבעים להוציא את הליבה לפרוס לפרוסות בינוניות
6 תפוחי עץ לקלף לחתוך לרבעים להוציא את הליבה לפרוס לפרוסות בינוניות
לפזר חצי מכמות התפוחים בתבנית משומנת אפשר גודל 24 או אינגליש קייק
להכין תערובת מכף סוכר וקצת קינמון ולפזר על התפוחים
להכין בלילה:
------------------
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
3 ביצים
לערבב לבלילה חלקה
------------------
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
3 ביצים
לערבב לבלילה חלקה
לשפוך את הבלילה באופן שווה על התפוחים בתבנית
אפשר להוסיף פירות יבשים חתוכים, או אגוזים, שקדים צימוקים, אפילו נגיעות של ריבה
לאחר מכן לפזר את החצי השני של התפוחים שהשארנו בצד
ושוב לזרות סוכר וקינמון
להכניס לתנור שחומם מראש 170-180 מעלות לכ-45 דקות אבל כל תנור זה שונה לבדוק שהמאפה מקבל גוון זהוב-שחום
אפשר לפזר אבקת סוכר בהגשה