כששמחה הגישה לי את קינוח הגבינה האישי, היא אמרה לי מחכה לך הפתעה בפנים
על פניו נראה עוגת גבינה קרה אבל כשבצעתי עם הכפית נגלה בפנים עוגיית אוריאו קטנה שהוסיפה טעם מופלא לקינוח
שימחה הגישה לשולחן מס עוגות אישיות ואמרה שבכל עוגה יש הפתעה
לאחד יצא לוטוס, לשני ביסקויט פתי בר שוקו
ואני ישר לקחתי את המתכון
את הקינוח הזה שומרים בהקפאה מכוסה בניילון נצמד למניעת ריחות
עדיף לא במקרר כי הגבינה מגירה נוזלים
כשרוצים להגיש להוציא חצי שעה לפני שהאורחים יגיעו
מובטח התלהבות
אפשר לאכול גם קפוא מעין מקפא
החומרים
---------
1 קופסא גבינה לבנה 9 אחוז
3/4 כוס סוכר , אפשר להפחית לחצי
חצי כוס חלב
2 מכלים שמנת מתוקה
1 חבילה איסטנט פודינג וניל או בטעם שוקולד לבן
להפתעות
----------
שברי לוטוס
שברי עוגיות אוריאו
שברי פתי בר בטעם שוקולד או וניל
ההכנה
------
לשים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, איסנטנט פודינג וסוכר
להקציף עד שהתערובת הופכת לקרם
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות
לקחת תבניות סיליקון ולמזוג חצי מהכמות בכל תבנית
לשים בכל אחד או לוטוס/אוריאו או פתי בר, רק סוג אחד בכל עוגה
למזוג שוב את הקרם שיכסה ושלא יראו את העוגיה
לשים את התבניות במקפיא עד שהם הופכות לקפואות
להוציא מהתבנית אחת אחת למגש, לא לדאוג הם יוצאות בקלות
בהגשה ניתן לקשט בגנאש שוקולד או קרם לוטוס
אבל הכי נחמד שלא יהיה למעלה כלום בשביל ההפתעה
זו התבנית