את העוף הזה הילדים שלי הכי אוהבים
הטעם של הגריל דומיננטי
הכי פשוט הכי טעים
עוף שלם או 6 חלקי עוף
6-7 תפוחי אדמה חתוכים לעיגולים עובי 2-3 ס"מ
החומרים לבלילה
-----------------
רבע כוס שמן
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה-ניתן לוותר למי שלא רוצה חריף פיקנטי
כף גדושה תבלין גריל עוף
פלפל שחור-מעט
כפית מלח
כפית דבש
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה
לחמם תנור ל200 מעלות
לפזר את עיגולי התפוחי אדמה בתבנית
לשפוך 2 כפות גדושות מהרוטב ולעסות את כל תפוחי האדמה.
להניח את העוף או את חלקי העוף על תפוחי האדמה
בשאר הרוטב למרוח טוב טוב את כל העוף מכל הכיוונים
לצקת כוס מים רותחים על הרוטב שנשאר בקערה
לצקת מכל 4 פינות התבנית רבע מהנוזלים
להכניס לתנור לא לכסות
לאפות עד שצד אחד נהיה שחום-שרוף
להפוך את העוף, לצד השני ולהשחים גם אותו
קלי קלות
והטעם מושלם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה