יום חמישי, 6 באוקטובר 2016

לטקס-לביבות תפוחי אדמה


מי אמר שלביבות תפוחי אדמה אוכלים רק בחנוכה?
אצלנו  תמצאו את המאפה הטעים הזה..הקריספי מבחוץ ורך מבפנים כמעט כל ימות השנה.
המתכון של אהרוני ..לא מחליפה אותו
אהרוני שם בלביבות קמח תפוחי אדמה, ממליצה לא לוותר  אבל אם אין אפשר להשתמש גם בקמח רגיל
כמו כן הוא משתמש בשומן אווז(בטוח שזה משדרג את המתכון)..אני הסתפקתי בשמן קנולה 
ויצאו לביבות..אוח איזה לביבות..
ממליצה לכם לשמור את המתכון..



המתכון
-------
קילו תפוחי אדמה
בצל קצוץ דק
ביצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
פלפל ומלח

מגרדים את תפוחי האדמה להוסיף בצל קצוץ דק
לסחוט היטב מהנוזלים
להוסיף ביצה ואת קמח תפוחי האדמה
לתבל במלח ופלפל
לערבב היטב
לעשות לביבות בגודל כף
לסחוט שוב מנוזלים  



להניח בזהירות בשמן הרותח
לטגן עד שהן משחימות משני הצדדים ונאפות מבפנים
להגיש עם שמנת חמוצה

המלצה- נקניקיות יחיעם-זה לא סתם נקניקיה


משהו טוב קורה באוויר
חברות מזון עוברות לייצר דברים בריאים
בשוקו כבר כמעט ואין סוכר
בחלב התחילו להוציא את הלקטוז
הממתקים ללא גלוטן מיוצרים כל ימות השנה ולא רק בפסח
ואפילו הבייגלה הפך להיות אפוי

גם מעדני  יחיעם הבינו את הדרישה לעלייה במודעות לתזונה מאוזנת,ולאורח 
חיים בריא והשיקה את סידרת הנקניקיות החדשה


והבשורה היא שהנקניקיות  ללא חומרים משמרים
ללא גלוטן
ללא סוכרים
וללא תוספת  מונסודיום גלוטומט
הכל מ100% חומרים טבעיים
והטעם מפתיע לטובה

ניתן למצוא  נקניקיות וינר
נקניקיות חריפות
נקניקיות בגריל


אז אם אתם מאלה שכן קונים נקניקיות,ממליצה לכם על הסידרה החדשה
אפילו הבת שלי התענגה על הכריך שהכנתי לה