הגבינה של אפי מכבכבת אצלי בשבועות ולא רק
היא טעימה ואיכותית
גבינת שמנת בהכנה,
4 גביעים שמנת חמוצה 15% באיכות טובה,
1 גביע יוגורט 4.5%
לערבב עם כפית גדושה מלח ולצקת מעל בד חיתול מעל מסננת,
לגלגל את שולי החיתול וללחוץ קצת על הגבינה, להניח את המסננת מעל קערה קטנה שיהיה מקום לנוזלים לרדת, להניח במקרר בין 12-16 שעות
4 גביעים שמנת חמוצה 15% באיכות טובה,
1 גביע יוגורט 4.5%
לערבב עם כפית גדושה מלח ולצקת מעל בד חיתול מעל מסננת,
לגלגל את שולי החיתול וללחוץ קצת על הגבינה, להניח את המסננת מעל קערה קטנה שיהיה מקום לנוזלים לרדת, להניח במקרר בין 12-16 שעות
לשפוך הכל לקערה
אםשר להוסיף שום
או זיתים
אםשר להוסיף שום
או זיתים
אפילו שמיר
והרי לכם גבינה מדהימה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה