הידעתם שלהכין נשיקות זה קלי קלות?
אך צריך לדעת את הטכניקה
מצורף מתכון שפורסם בקבוצת מעצבי עוגות מעוצבות ואני לא מחליפה אותו
4 חלבונים
250 גרם סוכר (כוס מידה)
להמיס על בן מארי( סיר ששמנו את החלבונים והסוכר בתוך סיר עם מים) 10 דק' על אש נמוכה /בינונית עד שכל הסוכר מומס
זהירות שאתם מוציאות את הסיר הוא מטפטף בתחתית מהמים לנגב היטב שלא יכנס שום מים לקערת המיקסר
להעביר מיד למיקסר להקצפה במהירות גבוהה
8 דק הקצפה
לאחר 8 דקות להוסיף 50 גרם אבקת סוכר ולהקציף עוד 2 דק הקצפה
להוסיף צבע מאכל שרוצים (אפשר גם בלי)
להכניס לשקית זילוף עם צנתר כוכב
לזלף נשיקות
3 שעות טורבו 80 מעלות
טיפ חשוב
להקפיד על קערה יבשה , שלא תהיה טיפת מים
ולא שומן כל שהוא ממש קערה נקייה.
בהצלחה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה