יום שישי, 31 במאי 2024

נשיקות גירסה שניה

הידעתם שלהכין נשיקות זה קלי קלות?

אך צריך לדעת את הטכניקה 

מצורף מתכון שפורסם בקבוצת מעצבי עוגות מעוצבות ואני לא מחליפה אותו


4 חלבונים

250  גרם סוכר (כוס מידה)

להמיס על בן מארי( סיר ששמנו את החלבונים והסוכר  בתוך סיר עם מים)  10 דק'  על אש נמוכה /בינונית עד שכל הסוכר מומס


זהירות שאתם מוציאות את הסיר הוא מטפטף בתחתית מהמים לנגב היטב שלא יכנס שום מים לקערת המיקסר

להעביר מיד למיקסר להקצפה במהירות גבוהה

8 דק הקצפה


לאחר 8 דקות להוסיף 50 גרם אבקת סוכר ולהקציף עוד 2 דק הקצפה

להוסיף צבע מאכל שרוצים (אפשר גם בלי) 


להכניס לשקית זילוף עם צנתר כוכב 

לזלף נשיקות 


3 שעות טורבו 80 מעלות


טיפ חשוב

להקפיד על קערה יבשה , שלא תהיה טיפת מים

ולא שומן כל שהוא ממש קערה נקייה. 

בהצלחה .



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה