יום ראשון, 2 ביוני 2024

תפוח אדמה מוקרם

 אין שבועות בלי תפוח אדמה מוקרם

שמרו את המתכון

כי הוא המתכון הכי טעים שניסיתי וניסיתי הרבה גרסאות


תפוח אדמה מוקרם


מבשלת 5 תפוחי אדמה גדולים  במיקרו או בסיר עם מים

לצנן

לחתוך לעיגולים

לטגן במעט שמן זית בצל

כשמזהיב להוסיף שמנת לבישול הגדןל ( 500 מ"ל ) מבשלים את השמנת עם הבצל מוסיפים חתיכה קטנה חמאה

לתבל במלח פלפל ואבקת מרק פטריות כפית או יותר

לטעום לשפר טעמים


לסדר את תפוחי האדמה בתבנית


לצקת את הרוטב  הכל מלמעלה

לפזר  פירורי גבינה צהובה 

200 מעלות 

אני אפיתי בתוכנית גריל עד שמזהיב




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה