סלט כרוב
בואו נדבר על זה
בואו נדבר על זה
איך אתם מכינים?
אני לא עושה עם מיונז
וגם לא עם גזר
ולא חמוציות ולא סלרי
וגם לא עם גזר
ולא חמוציות ולא סלרי
רק ככה..פשוט וטעים
והטיפ להשרות לשעתיים עם המלח והשמן
המתכון שלי
כרוב לבן קטן שטוף היטב
1 כף שטוחה מלח
קורט סוכר
1 וחצי כפות שמן
מיץ מלימון טרי שלם
קורט פלפל שחור
1 כף שטוחה מלח
קורט סוכר
1 וחצי כפות שמן
מיץ מלימון טרי שלם
קורט פלפל שחור
קוצצים את הכרוב או חותכים לרצועות
שמים בקערה רחבה
מוסיפים את המלח והשמן
ומכסים לשעתיים כן כן זה הטיפ
לאחר שעתיים הכרוב מפריש נוזלים
להעביר למסננת ולסחוט בעזרת הידיים
לאחר הסחיטה להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב
לאחסן במקרר
שמים בקערה רחבה
מוסיפים את המלח והשמן
ומכסים לשעתיים כן כן זה הטיפ
לאחר שעתיים הכרוב מפריש נוזלים
להעביר למסננת ולסחוט בעזרת הידיים
לאחר הסחיטה להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב
לאחסן במקרר
ותודה לדליה שלימדה אותי
מהבלוג אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה
מהבלוג אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה