יום ראשון, 19 באפריל 2020

סלט כרוב



סלט כרוב
בואו נדבר על זה
איך אתם מכינים?
אני לא עושה עם מיונז
וגם לא עם גזר
ולא חמוציות ולא סלרי
רק ככה..פשוט וטעים 
והטיפ להשרות לשעתיים עם המלח והשמן 





המתכון שלי
כרוב לבן קטן שטוף היטב
1 כף שטוחה מלח
קורט סוכר
1 וחצי כפות שמן
מיץ מלימון טרי שלם
קורט פלפל שחור
קוצצים את הכרוב או חותכים לרצועות
שמים בקערה רחבה
מוסיפים את המלח והשמן
ומכסים לשעתיים כן כן זה הטיפ
לאחר שעתיים הכרוב מפריש נוזלים
להעביר למסננת ולסחוט בעזרת הידיים
לאחר הסחיטה להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב
לאחסן במקרר
ותודה לדליה שלימדה אותי
מהבלוג אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה