אין דבר יותר טעים לי מלשים חזה עוף עסיסי ומתובל בפיתה עם סלט וצ'יפס ומעט חריף
כשנמאס לי לטגן שניצלים אני מכינה
לילדים ובשילוב עם אורז או ספגטי יש ארוחה טעימה שילדים לא מוותרים.
כמה כללים
הפלנצ'ה חייבת להיות רותחת
יש להשרות את חתיכות חזה העוף בבלילה כחצי שעה לספיגת טעמים
למתכון
שליש כוס שמן זית או שמן רגיל
פפריקה מתוקה כפית
פפריקה חריפה מעט
רבע כפית כורכום
פלפל שחור
מלח
תבלין "על האש" או תבלין לפרגיות
כפית אבקת מרק
לערבב לבלילה אחידה
לשים את חתיכות. חזה עוף לערבב עם הבלילה שהכל יצופה.
לשים חצי שעה במקרר.
לחמם מחבת פסים עבה או פלנצ'ה על אש גבוהה
כשהמחבצ לוהטת להכניס את החתיכות
לטגן צד אחד עד שמשחים
להפוך לצד השני
קל וטעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה