הילדים שלי מאוד אוהבים סופלה שוקולד ובדרך כלל אני מכינה משוקולד מריר איכותי, וחמאה
השבוע ביקשו שאכין גיליתי ששני המצרכים האלה אין לי במזווה כרגע
אז שוטטתי בגוגל ומצאתי מתכון מקקאו ושמן
את המתכון מצאתי בפורום הורות בהנהלת אלעד בת מלך
במתכון שלהם רשום 6 דקות בלבד אפייה
אבל שהוצאתי אחרי 6 דקות זה היה לא מבושל
אפיתי 10 דקות יצא מרקם מדהים לסופלה
החומרים ל12 סופלה זו הכמות שיצאה לי
לחמם תנור מראש ל175 מעלות
1.5 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 אפקת אפייה
5 כפות קקאו
חצי כוס שמן
1 ביצה
3/4 כוס מים
תוסיפו למתכון גם ליקר שוקולד מעט. אפשר להוסיף רום או תמצית וניל , כי ניסיתי גם בלי זה, הליקר משדרג את הטעם
מקציפים הכל לתערובת אחידה
מחלקים לתבניות סיליקון או חד פעמי שמתאים לסופלה
שמתי למעלה גם חתיכת שוקלד לבן (מאוד משדרג עם שוקולד שימו מריר, חלב,)
לפני ..
וגם בסיליקון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה