עוגה אליפות קלילה טעימה וכשרה לפסח
אין בה קמח רק איסטנט פודינג בבסיס
6 ביצים גודל מדיום או 5 לארג
5 כפות סוכר
1 כף מיץ תפוזים( מפשר חלב/מים)
1 חבילת איסטנט פודינג וניל
5 כפות סוכר
1 כף מיץ תפוזים( מפשר חלב/מים)
1 חבילת איסטנט פודינג וניל
מקציפים ביצים עם הסוכר 4 עד 5 דקות למרקם מוסי
מוסיפים מיץ תפוזים
מקפלים את האיסטנט פודינג בהדרגה
משמנים נייר אפיה משומנת טוב בתבנית מרובעת (אני משתמשת בתבנית המרובעת של התנור)
משטחים את הבלילה..לא עד הסוף על כל התבנית ממש לא , צריך שיהיה עובי
מוסיפים מיץ תפוזים
מקפלים את האיסטנט פודינג בהדרגה
משמנים נייר אפיה משומנת טוב בתבנית מרובעת (אני משתמשת בתבנית המרובעת של התנור)
משטחים את הבלילה..לא עד הסוף על כל התבנית ממש לא , צריך שיהיה עובי
אופים בערך רבע שעה או עד שזה מוכן מזהיב
180 מעלות
כשזה מתקרר מוציאים בתנועת קיפול את הנייר
אני מרטיבה מגבת נקייה סוחטת ומניחה על הבסיס כשזה חם כמה דקות ככה זה יהיה גמיש לגלגול
אני מרטיבה מגבת נקייה סוחטת ומניחה על הבסיס כשזה חם כמה דקות ככה זה יהיה גמיש לגלגול
מכינים קרם
------------
שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
כוס חלב
איסטנט פודינג וניל /שוקולד
שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
כוס חלב
איסטנט פודינג וניל /שוקולד
למרוח לגלגל
לקשט בפתיתי שוקולד
לקשט בפתיתי שוקולד
אפשר תותים
אפשר להחליף את האיסטנט פודינג וניל לשוקולד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה