חם...
ואין כוח לבשל או להכין תבשילים
בא לאכול מנות קלילות ולפעמים סלטים
את המתכון מצאתי בחוברת "לאישה" במדור השף לפני כמה שנים
המתכון של איילת הירשמן
בהתחלה היה נראה לי מוזר..התוספת של התפוז
אבל קליפות התפוז הופכת את הסלט לחגיגה טעימה ומבושמת
נשאר לי קוסקוס מיום שישי
ובקלי קלות ומהירות הכנתי את המנה המדהימה הזו
מנה שכולה בריאות
המרכיבים
---------
1 חבילה קוסקוס-משקית או קוסקוס שהכנתם ונשאר לכם
חצי כפית מלח,לפי הטעם
1 כוס נענע קצוצה דק
1 כוס בצל ירוק קצוץ דק
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
לרוטב
-----
1 תפוז בינוני
מלח
פלפל שחור
1 כף שמן זית
להכין את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה או לקחת קוסקוס מוכן
לקצוץ את הנענע, הבצל, והפטרוזיליה להוסיף לקוסקוס המוכן לערבב
לגרד את קליפת התפוז על הסלט
לחצות את התפוז ולסחוט ממנו את המיץ לתוך קערית
להוסיף מלח פלפל
להוסיף את שמן הזית
לטרוף היטב במזלג
לצקת על הסלט ולערבב בעדינות
ואין כוח לבשל או להכין תבשילים
בא לאכול מנות קלילות ולפעמים סלטים
את המתכון מצאתי בחוברת "לאישה" במדור השף לפני כמה שנים
המתכון של איילת הירשמן
בהתחלה היה נראה לי מוזר..התוספת של התפוז
אבל קליפות התפוז הופכת את הסלט לחגיגה טעימה ומבושמת
נשאר לי קוסקוס מיום שישי
ובקלי קלות ומהירות הכנתי את המנה המדהימה הזו
מנה שכולה בריאות
המרכיבים
---------
1 חבילה קוסקוס-משקית או קוסקוס שהכנתם ונשאר לכם
חצי כפית מלח,לפי הטעם
1 כוס נענע קצוצה דק
1 כוס בצל ירוק קצוץ דק
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
לרוטב
-----
1 תפוז בינוני
מלח
פלפל שחור
1 כף שמן זית
להכין את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה או לקחת קוסקוס מוכן
לקצוץ את הנענע, הבצל, והפטרוזיליה להוסיף לקוסקוס המוכן לערבב
לגרד את קליפת התפוז על הסלט
לחצות את התפוז ולסחוט ממנו את המיץ לתוך קערית
להוסיף מלח פלפל
להוסיף את שמן הזית
לטרוף היטב במזלג
לצקת על הסלט ולערבב בעדינות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה