ששמעתי שהשף אבי לוי, הוא היועץ הקונלינרי של חברת"צבר"וביחד איתם פתחו את סידרת "מלך החומוסטחינה"
ידעתי שיש על מי לסמוך
חומוסטחינה זה החומוס היחיד שמכיל 40% טחינה בעוד ששאר החומוסים על המדף מכילים 15% ל25% טחינה בלבד
ובאמת מרגישים בהבדל ..הטחינה דומיננטית עד מאוד.
אבי לוי מביא שידוכים מוצלחים ומעניינים לחומוס
שנה שעברה פותח חומוסטחינה צנובר, חומוסטחינה חריף וחומוסטחינה חלק
השנה מצטרף לסידרה שני טעמים מפתיעים
אחד מהם הוא קונפי שום-שיוצר בתהליך בישול ארוך, בטמפרטורה נמוכה
שיני שום שלמות עוברות טיגון איטי בשמן איכותי, עד לפתיחת הטעמים
המתקתקים והעדינים של השום
ובשידוך עם החומוס שיש בו 40% טחינה גולמית משובחת מתקבל ממרח טעים להפליא
שפשוט עפו עליו בני המשפחה
אבל מה שהכי משך אותי , ופשוט התמכרתי אליו היה השילוב הקסום -חומוסטחינה עם פלפל מטוגן חריף.
זה חומוס לאמיצים
כאחת שמכורה לחריף , החומוס הזה פשוט חריף אש..אי אפשר לאכול הרבה אבל גם אי אפשר להפסיק לנגב
החומוס פותח את התיאבון ונותן מענה לאוהבי החומוס עם תוספת טעימה ונועזת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה