נכון זה לא בדיוק בלונז אמיתי
כי בבלונז יש גזר, ועגבניות ולפעמים גם יין והוא מתבשל שעות
קבלו מתכון שילדים אוהבים, אפילו ילדים בעייתיים כמו שלי חיסלו את הצלחת..ככה אני רגועה שהם מכניסים בשר לפה)
אפשר גם בסגנון הזה...הכנתי 2 סגנונות
.ספגטי/מקרונים שיש עליהם פתיתי בשר טחון שבושל ברוטב טעים
החומרים
--------
חבילת מקרונים /ספגטי ברגים/ביסלי שהכנו מראש וסיננו. לא לשטוף במים
3-4 כפות שמן
חצי קילו בשר טחון אני משתמשת ברבע בשר טחון בקר+רבע בשר כבש טחון זה עושה טעם מיוחד
שום-3 שיני שום גדולים
3 כפות גדושות רסק
חצי כוס מים רותחים
אורגנו לפי הטעם-בערך חצי כפית
מלח
פלפל
אבקת מרק עוף
ההכנה
-------
לצקת שמן במחבת רחבה
לטגן את הבשר טחון עד שמשנה את צבעו ונהיה פירורים
להוסיף את השום שכתשנו ולערבב עם כף עץ
לאחר מכן להוסיף אורגנו לערבב
להוסיף 3 כפות רסק ולהמשיך לערבב
להוסיף מים רותחים בערך חצי כוס
לבשל מס' דקות
לתבל במלח, פלפל שחור ואבקת מרק עוף לפי הטעם
ולבחוש
להביא לרתיחה
שרתח להוסיף את הספגטי שסיננו
להמשיך לבשל 5 דקות, על מנת
שהספגטי יספוג את הטעמים .
===============================================
המקרונים לאחר שסיננו ולא שטפנו במים
הרוטב מוכן במחבת
מיזוג הספגטי עם המקרונים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה