אתמול אחרי 4 חודשים, נסענו לאלגרה. אלגרה היא חמותי המדהימה ואני תמיד צועקת שזכיתי
זכיתי בחמות מדהימה..עם הלב הכי רחב שיש היא חצי מצרית כמוני וחצי מרוקאית.
היא בשלנית בחסד עליון. ואופה כל כך טעים
היא מציירת מדהים ואישה חכמה מעין כמוה
אז אתמול אלגרה הגישה לנו עוגיות נס קפה שהיא המציאה מהראש
והם היו כל כך טעימות שנזללו כמו גרעינים
שהייתי חייבת להכין
כמה הערות ודגשים
אין נוזלים בבצק
כוס מידה חד פעמי חם אם אין לכם כוס מידה אוניברסטלית
נס קפה מגורען .לא יודעת איך יהיה עם נס קפה טחון
החמאה חייבת להיות רכה ולא קרה
אפשר להוסיף שברי אגוזים קטנים במקום נס קפה אפשר שברי שוקולד
החומרים
3 כוסות קמח (כוס מידה 240 מ"ל)
1 אבקת אפיה
כוס סוכר
ביצה
3 כפות נס קפה מגורען
200 גרם חמאה רכה
ללוש הכל ביחד לבצק נוח
אלגרה לא שמה בקירור
ישר מרדדת
אם הבצק דביר אפשר לפזר קמח במשטח
לקרוץ צורות עדיף קטנות
175 מעלות עד שמזהיב
זהירות לא לשרוף
אחרי שמתקררות לפזר אבקת סוכר
האם אפשר לשלב בבצק אגוזים קצוצים? באיזו כמות אם כן? תודה רבה 💜
השבמחקבטח. שימי חצי כוס אגוזים קצוצים
מחקנס קפה מגורען איך שהוא ? בלי להמיס בנוזל?
השבמחקאין נוזלים בבצק. הנס קפה מגורען עושה צבע..ומרקם מדהים
מחק