הם יפים ואף ילד לא יכול להשאר אדיש לגביהם
במסגרת חיסול החמץ עד פסח הילדים ביקשו שאכין להם מאפינס כמו בחנות
אחרי 7 דקות אפיה שהבלילה נהיית קצת מוצקה להוציא את התבנית ולפזר מלמעלה עוד כמה שוקולד ציפס, ככה השוקולד ישאר למעלה ולא ישקע
במסגרת חיסול החמץ עד פסח הילדים ביקשו שאכין להם מאפינס כמו בחנות
4 ביצים
כוס סוכר
כוס. חלב או מיץ תפוזים או מים
כוס סוכר
כוס. חלב או מיץ תפוזים או מים
2 כוסות קמח
אחד אבקת אפיה
3/4 כוס שמן(ניתן להפחית גם ל1/2 כוס וזה בסדר)
אחד אבקת אפיה
3/4 כוס שמן(ניתן להפחית גם ל1/2 כוס וזה בסדר)
חצי שקית שוקולד ציפס
להקציף את הביצים עם הסוכר 8 דקות עד שהמרקם נראה מוס מהירות גבוהה
להנמיך מהירות להוסיף לאט שמן
להקציף את הביצים עם הסוכר 8 דקות עד שהמרקם נראה מוס מהירות גבוהה
להנמיך מהירות להוסיף לאט שמן
להוסיף את החלב להמשיך לערבב
לערבב את הקמח עם חצי שקית שוקולד ציפס
להוסיף לתערובת
לערבב את הקמח עם חצי שקית שוקולד ציפס
להוסיף לתערובת
להוסיף את אבקת אפיה
לשמן מנגטים במעט שמן ולשים בתבנית מאפינס
למזוג למנגטים לא עד הסוף כי זה תופח
לשמן מנגטים במעט שמן ולשים בתבנית מאפינס
למזוג למנגטים לא עד הסוף כי זה תופח
להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות
אחרי 7 דקות אפיה שהבלילה נהיית קצת מוצקה להוציא את התבנית ולפזר מלמעלה עוד כמה שוקולד ציפס, ככה השוקולד ישאר למעלה ולא ישקע
להחזיר את התבנית ולהמשיך לאפות בערך עוד 15 דקות או עד שמזהיב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה