שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שני, 11 בפברואר 2019

"לגעת באוכל"-חווית קניה קולינרית שנוגעת בנשמה


כל פעם שאני נכנסת לסניף "לגעת באוכל"  בראשון לציון במתחם חונים קונים אני הופכת להיות ילדה קטנה בת 4 שגילתה לראשונה את הלונה פארק.
בעצם לא משנה באיזה גיל אתה איך שתכנס לחנות תתלהב  ותזיל ריר
החנות הזו נבדלת מהנוף הארצ -ישראלי, פה אתה מרגיש חו"ל
רשת לגעת באוכל סוחפת את כל באי החנות לחוויה קולינרית ייחודית
הרשת נוגעת בכל אוהבי תחום הקולינריה החל מהמבשלים, האופים, החובבנים ואפילו אנשי מקצוע מוצאים פה את מבוקשם, יש פה אעת כל חומרי הגלם 
ולא רק, גם מי שאוהב אוכל טוב וייחודי , ירגיש חווית קניה ייחודית




שבוע שעבר הגעתי  למתחם חונים קונים, להצטייד בחליטות לחורף וגם לממש את המבצע המדהים מבצע חורף 30%+20%
  הנחה -30% על כלי הבישול והאירוח, ובנוסף מי שחבר מועדון יהנה מעוד 20% הנחה על כל החנות כולל מחלקת אוכל שווה לא?

אז מה מיוחד בלגעת באוכל ?
הרשת מנוהלת על ידי צוות מקצועי , אשר בקיא בכל דבר ודבר
והסדר פה מופתי, החל מריבות, זיתים, גבינות מכל הסוגים, יין דבש וכל מה שנפשך חשקה כמעט, והמון ציוד, כלי בישול  וחומרי גלם בלגעת באוכל 
יוחאי מנהל סניף לגעת באוכל ראשל"צ והקונדיטר הראשי ערכו לי סיור מרתק ברחבי הסניף והתמונות מדברות בעד עצמם 

הגבינה האהובה עליי ..

קפה?יש פה בשפע



איזה זיתים תרצו?
אין צורך לנסוע לשוק מחנה יהודה הכל פה טעים, איכותי ומגוון 






תערובות מיוחדות גם לתיבול אורז והמון תבלינים




תע
והמון בקלוות ומתוקים מכל הסוגים








מגוון של שמן זית, טחינה, רטבים, ריבות,חלבות והמון דברים טעמים











פיצוחים? הכל יש פה טרי וטעים



מחלקה שלמה של חומרי גלם לאפיה





בחנות תמצאו מגוון חדש ועשיר לחורף של חליטות תה ופירות, יש לציין שהמחלקה מהגדולות בתחומה בארץ

מגוון רחב של חליטות נפלאות לחורף
ג'ינגר לימון, סיידר תפוחים גם ללא סוכר  ועוד, השפע כל כך מלבב שממש בא לך לקנות הכל
ורק שתדעו שאת הפרי אוכלים בסיום שתיית התה 
שילובים מעניינים








תמצאו גם קומקומים וכלי הגשה ייחודיים





ואפילו סירי לחץ לקידום קדרות ומאכלי חורף ייחודיים, במבצע מדהים 






בלגעת באוכל סניף ראשל"צ יש גם סדנאות אוכל ואפיה
תמונות מהסדנא הקודמת









שתי סדנאות מדהימות ומיוחדות בהנחיית השפית בל קפצן.בקרוב


יום ראשון, 17-02-2019 עם "סדנת סושי" נלמד  לגלגל ולהכין את סודות האורז וטעמו רולים ממשבחים. בסדנה נכין:
1- פוטומאקי 2- אינסייד אאוט 3- כריך סושי בטמפורה 4- קונוס סושי.
עלות ההשתתפות בסדנת סושי היא 135 ש"ח לחברי המועדון או 150 ש"ח ל לא חברי מועדון.
הסדנה השניה היא "סדנה אסיאתית" ב יום ראשון, 24-02-2019. נלמד להכין: 1- אגרול ויאטנמי פריך
2- פתאי פטריות בצל ירוק שמן זית 3- נודלס ירקות מוקפץ קשיו 4- סלט מלפפונים בשמן שומשום 5- אורז מטוגן ומתובל.
עלות ההשתתפות בסדנת אסיאתית היא 110 ש"ח לחברי המועדון או 125 ש"ח ל לא חברי מועדון.
הסדנה תתקיים בהמטבח של לגעת מאוכל הממוקם ב (לישנסקי 9 ,מתחם חונים קונים, ראשל"צ).
להרשמה מלאו את הפרטים שלכם באתר: http://bit.ly/2Wj7BvT

קצרה היריעה מלהכיל את מה שראיתי וחוויתי בחנות
כנסו לאתר שלהם ותגלו מתחם שלם של חוויה קולינרית

 בארץ יש 3 סניפים  של לגעת באוכל
ראשון לציון חונים קונים
חיפה עופר גראנד קניון
פתח תקווה-עופר הקניון הגדול 


http://tfood.co.il/

חפשו אותם בפייסבוק

https://www.facebook.com/touch.food/

קרדיט לצילומים: יח"צ, תמונות שצילמתי, ותמונות של יוחאי מנהל הסניף 

ארכיון הבלוג