אוסם הוציאה לאחרונה פתי בר בטעם שוקולד מריר
שהם מאוד טעימים ומתחסלים
ואין יותר מתאים לעוגת ביסקוויטים עם כמה שכבות של קרם גבינה ומעל ציפוי גנאש
העוגה טעימה ומתחסלת במהירות...כל הזמן מחפשים איך ליישר אותה
אבל היא גם די כבדה ומשמינה קחו בחשבון
החומרים
----------
פתי בר של "אוסם" בטעם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 איסטנט פודינג בטעם וניל
חצי כוס סוכר
1 כוס חלב
350 גרם גבינה לבנה 9% (אפשר גם 5%)
לציפוי:
------
שמנת מתוקה
1 חפיסת שוקולד מריר
חצי חפיסת שוקולד חלב
להקציף את כל החומרים לקצפת יציבה
לקחת תבנית
לטבול שכבה ראשונה של ביסקויט פתי בר בטעם שוקולד ,בחלב כמה שניות
לסדר בתבנית
לצקת שליש מכמות הקצפת.
לסדר שכבה שניה של פתי בר שטבלנו שוב בחלב
לצקת שליש שני של הקצפת על הביסקוויטים
שוב לסדר שכבה שלישית של ביסקוויטים ולצקת את כל הקצפת שנשארה
לסדר שכבה רביעית של ביסקוויטים שהרטבנו בחלב
להכניס את העוגה מכוסה בנייר כסף לקרור
אחרי 4 שעות
להמיס את כל חומרי הציפוי, לתערובת אחידה
לשפוך בשכבה אחידה על העוגה
לכסות בנייר אלומיניום
ולהחזיר למקרר להתייצבות הציפוי.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
וזה אחרי שעה ..פשוט מיישרים אותה כל הזמן