3 ביצים לארג
כוס סוכר
להקציף 10 דקות את הביצים השלמות למרקם מוס
להמיס 2 חבילות שוקולד,מריר.עם 100 גרם חמאה במיקרו
אפשר נטורינה או מחמאה
לערבב היטב עד שהשוקולד נמס
להוסיף את השוקולד במהירות לביצים ולערבב היטב
להוסיף בתנועות עטיפה עם לקקן 3/4 כוס קמח תופח כשר לפסח
עד שהקמח נטמע בבלילה
לשים בתבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה
לשפוך את כל התערבות
אפשר לפזר שוקולד ציפס
אגוזים
אני פוררתי מקופלת
170 מעלות
תנור שחומם מראש
25 דקות
כשיוצא מהתנור
לשים במקפיא להמשך התייצבות