שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום שישי, 18 בנובמבר 2016

מוקפץ מאיטריות קונגאק ברוטב צילי אננס


מכירים את זה שאתם עושים קניות בסופר ונתקלים במוצרים שמעולם לא שמעתם את שמם? שלא טעמתם או אכלתם?
ואתם חוששים לקנות שמה לא תאהבו את הטעם וחבל על המצרכים?
ככה היה לי עם איטריות הקונג'אק-למען השם מה זה? הרי זה לא איטריות רגילות
והצילי האדום הקלאסי שאני רגילה ומשתמשת בו הרבה, הוסיפו אננס ..ואיך זה בדיוק ישתלב
אז החלטתי להעז..ואני רוצה לומר לכם שיצא מוקפץ מדהים
הטעם של האננס הורגש במנה ונתן לו טאץ ומתיקות מעט מיוחדת




החומרים
--------
חבילת איטריות קונג'אק בסגנון פטוצ'יני -אני השתמשתי של חברת "שופרסל"-270 גרם
לבשל לפי הוראות היצרן


לירקות
------
בצל- לחתוך לעיגולים
גמבה-לחתוך לגרורים
2 גזרים- לחתוך לרצועות 
רבע כרוב -לחתוך לרצועות דקות

אפשר-תירס, פטריות, נבטים,


לרוטב
-----
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב צילי מתוק בטעם אננס-אני השתמשתי של חברת "תומר""
2 כפות סילאן

רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית מלח(זהירות עם המלח..לשים רבע ולבדוק אם צריך יותר)

לחמם ווק לחום גבוה להוסיף מעט שמן 
להוסיף נבטים וירקות החתוכים ולהקפיץ 4 דקות 
להוסיף את  הרוטב סויה, הצילי, הסילאן 
לתבל 
ולהמשיך להקפיץ כ6-7 דקות נוספות או יותר לפי המרקם של הירקות
להוסיף את האטריות שסיננו  לירקות המוקפצים ולהמשיך להקפיץ 2-3 דקות
ולהסיר מהאש

אפשר לפזר מעל טבעות בצל ירוק או כוסברה



קצת על המוצרים
-----------------

חברת "תומר" יבואנית מוצרי מזון השיקה מוצרים  חדשים
 רוטב צילי אדום עם אננס, ורוטב צילי אדום ללא תוספת סוכר 
לכל אחד מהרטבים הייחוד שלו
רוטב הצילי אננס שהשתמשתי מוסיף מתיקות אקזוטית מהפרי המדהים האננס.
הרוטב מתאים למוקפץ ואפילו למנת הדגל של המטבח הסיני-עוף חמוץ מתוק עם אננס.
המחיר 10 ש"ח לבקבוק של 500 מ"ל
להשיג ברשתות השיווק





איטריות קונג'אק
 עשוי מצמח הקונג'אק שמקורו בדרום מזרח אסיב
מקור משמועותי לסיבים תזונתיים
הוא ידוע כסופח מים בגוף וגורם לתחושת שובע
רק 9 קלוריות ב100 גרם



ארכיון הבלוג