שמי כוכי מזרחי, נשואה+3, מגיל קטן קוראת ספרי עצות ותרופות, סגולות ומתכונים..וכך נולד הבלוג הזה

חפש בבלוג זה

סה"כ צפיות בדף

יום רביעי, 8 בנובמבר 2017

מג'דרה מקינואה

תארו לכם שהרופא מודיע לכם שאתם חייבים כרגע לשנות את התזונה
ובמקום בורקס לאכול הרבה ירקות ירוקים
ובמקום ספגטי לאכול קינואה...
אני וקינואה ? מה לי ולקינואה
אגלה לכם סוד מעולם לא אכלתי קינואה.
הייתי מסתכלת בחדר האוכל על התבשיל הלא מגרה, החיוור ואפילו לא מנסה לטעום
עד אתמול...
אתמול הכנתי מג'דרה קינואה שהיה ממש טעים, באמת
במתכון השתמשתי במג'דרה קינואה אורגנית של חברת תבואות





החומרים
---------
כוס מגדרה קינואה של תבואות
1 בצל קצוץ דק

תבלינים:
מלח
פלפל שחור
כמון חצי כפית
כפית פפריקה אדומה
חצי כפית מרק עוף 

2 כוסות מים

ההכנה
-------
בסיר בינוני לטגן בצל קצוץ בכף שמן עד שנהיה זהוב
להוסיף את כוס מג'דרה הקינואה  ולערבב עם השמן
להוסיף את התבלינים ולהמשיך לערבב
להוסיף 2 כוסות מים רגילים ולתת לרתיחה
שרותח להנמיך להבה לנמוכה, לסגור סיר ולבשל עד שהמים מתאדים והקינואה מוכנה

במחבת אחרת לטגן בצלים עם שמן עד שהבצל זהוב ורך


הצעת הגשה:  צלחת מג'דרה קינואה ומעל הרבה בצל 







חברת "תבואות" המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים הוציאה לשוק מג'דרה קינואה אורגנית-תערובת מיוחדת של קינואה לבנה, עדשים כתומות ובורגול, להכנת תבשיל צבעוני ועשיר בערכים תזונתיים
את התבשיל אפשר להגיש כמו שהוא ואפשר לשלב אותו במגוון מתכונים-פלפל ממולא, כיסוני בצר ממולאים,
להכין בורקס פילו , להכין סלט קר ועשיר 
המאכל הזה עשיר בערכים בריאותיים
הקינואה עשירה בחלבון, ברזל, סידן ןיטמין E, סיבים תזונתיים וויטמין מקבוצת B
עדשים כתומות עשירות בחלבון, ויטמיני B  סידן, ברזל נוגדי חימצון וחומצה פולית
בורגול מקור טוב לפחמימות, סיבים תזונתיים מגנזיום אשלגן

מחיר לצרכן 19:90 ש"ח
כשרות: בהשגחת הרבנות ובד"צ בעל"ז
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע וחנויות מובחרות ברחבי הארץ


ארכיון הבלוג