זהירות התוספת הזו כל כך טעימה שהיא מתחסלת מיד עוד מהתבנית
תפוחי אדמה קריספיים בחוץ
רכים בפנים
תשתמשו בתפוחי אדמה קטנים
קילו תפוחי אדמה קטנים לא לקלף את הקליפה
אם משתמשים בתפוחי אדמה גדולים לחצות לחצי אך עדיף קטנים ככה נמעכים מהר.
4 כפות שמן זית
2 כפיות שום כתוש
מלח
פלפל שחור
טימין/רוזמרין
לבשל את תפוחי האדמה במים
עד שסכין ננעץ
לא לבשל אותם רכים מדי
לסנן מהמים
לייבש בנייר סופג
לשים בתבנית על נייר אפייה
ועם התחתית של כוס זכוכית למעוך אותם אבל לא ממש שטוח
בנתיים להכין בלילה
4 כפות שמן זית
שום כתוש
מלח פלפל שחור
טימין/רוזמרין
להבריש עם מברשת את כל תפוחי האדמה ברוטב
מה שנשאר לשפוך מעל
לפזר מעט מלח גס למעלה
200 מעלות
בערך חצי שעה או עד שמשחים